fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

veres 3

E ora bilanțului și pentru administrația locală a comunei Călărași condusă de primărița Mirela Vereș.

 

Primăria din Călărași derulează două proiecte importante pe fonduri europene, în valoarea de aproximativ 2 milioane euro. Acestea fac referire la infrastructura rutieră/agricolă, unde s-a semnat contractul de execuție a lucrărilor, celălalt proiect vizează modernizarea străzilor în localitatea Călărași. Fondurile vin pe PNDL 2, pentru drumul comunal DC 62, obiectiv aflat în faza de evaluare tehnică.

Satul Călărași-Gară va beneficia de o capelă pentru care s-a achiziționat deja un teren, s-a executat și proiectul tehnic al clădirii, investiția va fi edificată cu bani de la bugetul local al comunei.

Tot de la bugetul local au fost alocate sume pentru construirea a două terenuri de sport, cu gazon artificial la Bogata și Călărași GARĂ.

Prin programul național de cadastru s-au încheiat lucrările cadastrale pentru un sector din Bogata și s-a început și la Călărași Gară. De asemenea la Călărași și Călărași Gară se vor executa lucrări pe infrastructura de apă-canal prin pasul II al proiectului european derulat de compania de Apă Arieș, comuna și-a achitat partea de cofinanțare aferentă acestui an” subliniază primărița Mirela Vereș.

Administrația locală s-a implicat în toate evenimentele majore ale acestui an alături de copii de la școală, cadre didactice și reprezentanți ai bisericii.

În privința deszăpezirii se acționează cu utilaje pe toate sectoarele de drum astfel ca acestea să devină circulabile atât drumurile comunale cât și cele județene.

În numele Consiliului Local și al comunei Călărași dar și al meu personal le doresc cetățenilor comunei ca Spiritul Crăciunului, prin frumusețea iernii, ecoul colindelor, să-i găsească sănătoși și bucuroși, alături de cei dragi. Sărbători fericite! Un An Nou binecuvântat și îmbelșugat!” transmite edilul.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator