fbpx

Icon Scrie un comentariu

primar Ceanu Mare

La doi ani de mandat primarul Liliana Moldovan de la Ceanu Mare se mândrește cu câteva obiective deja realizate, alimentarea cu apă la Iacobeni și Boian. Investițiile însă nu se opresc aici!

 

Pot spune cu mândrie că din 2016 și până în prezent ceea ce am promis cetățenilor deja am realizat, respectiv alimentarea cu apă a satului Iacobeni și Boian, au fost prioritățile cu care eu am plecat la drum...de asemenea, la acea dată era vorba de canalizare, obiectiv pentru care sper ca acum după soluționarea contestației, la primăvara anului viitor să demarăm lucrările” subliniază Liliana Moldovan.

Canalizarea va debuta în Ceanu Mare. S-a făcut între timp achiziția pentru construirea centrului medical, ambele proiecte sunt pe fonduri guvernamentale.

Marți, s-a realizat prima recepție la proiectul de introducere a apei în Valea lui Cati, pe fonduri de la bugetul local.

Tot în aceste zile s-a încheiat perioada de depunere a cererilor pe Legea 231, privind fondul funciar, în acest context s-au depus 70 de solicitări.

În acest an au fost realizate importante investiții pe infrastructură. Spre exemplu, s-a finalizat drumul comunal 66, la fel și podul peste Valea Largă.

Pe fonduri europene se derulează un singur proiect, introducerea apei pe cele două județe Cluj/Sălaj, primăria Ceanu Mare intră cu partea de cofinanțare pentru satul Ștrucut.

Zilele trecute am semnat contractele pentru studiul de fezabilitate pentru DC 65-64, am semnat de asemenea, studiul de fezabilitate pentru introducerea apei în satul Bolduț- Hodăi Boian, sperăm să avem capacitatea să aducem la bun sfârși și aceste lucrări. S-a mai făcut achiziția pentru construire capelă mortuară, au participat două firme, câștigătoare a fost firma din Maramureș, în primăvară începem și acolo lucrările pe bani de la bugetul local” mai precizează primărița din Ceanu Mare.

Pe parcursul anului a fost întăbulat și acordat parohiei din satul Bolduț un teren de 846 mp. pentru construirea unei biserici. Cea existentă este în stare avansată de degradare, nu are nici fundație și nu poate fi recondiționată.

Vezi mai jos interviul, integral:

  

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator