fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

pavel rus

Pavel Rus este un bărbat în vârstă de 70 de ani, stabilit de mai mulţi ani în localitatea Moldoveneşti. Luni, 26 noiembrie acesta s-a prezentat la I.M.L.Cluj cu o rană minusculă – dar adâncă – la faţă, pentru care intenţionează să-şi scoată certificat medico-legal. 


Mărturiseşte că are teribil de mult de furcă, în sat, cu un recidivist, om trecut de 35 de ani, cu a cărei mamă a trăit peste un an de zile iar acesta, în compensaţie, a dorit să-i ia „cu japca” fiica ce tocmai divorţase, relatează Gazeta de Cluj. Iar pentru că s-a opus acestui lucru – asta înainte ca bărbatul să intre în puşcărie, pentru jaful unei bătrâne – la patru luni de la eliberare individul şi-a amintit de el şi l-a distrus, dintr-un pumn, în barul din sat!

Spune că sâmbăta trecută, seara, pe la şase şi jumătate a ieşit în barul din sat să bea o bere, dar după ce-a cumpărat-o a ieşit pe tereasă cu ea în mână ca să discute cu un sătean cu care avea o problemă de rezolvat.

„Dar cum mergeam eu spre omul acela, m-am trezit că apare Stelică, din spate, şi mă plezenşte. Ştiind ce-i poate capul, am luat-o la fugă, însă el m-a prins repede şi a dat să mă lovească din nou. Atunci m-am ferit, iar el a căzut peste mine şi s-a julit puţin la nas. Apoi a intervenit un prieten de-al meu şi l-a luat de pe mine – şi aşa am scăpat! Iar doamna de la bar se afla şi ea în spatele meu, a văzut totul şi mi-a spus că poate veni oricând ca martor – la poliţie sau la Tribunal, oriunde – să povestească tot ce s-a întâmplat acolo, fiindcă e şi ea foarte indignată de evenimentul care s-a petrecut”, adaugă victima.

Punctul de vedere al I.P.J.Cluj

“La Poliția municipiului Turda a fost depusă o plângere penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Se vor efectua cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs agresiunea și pentru luarea măsurilor legale”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Pompaş, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate