fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

pavel rus

Pavel Rus este un bărbat în vârstă de 70 de ani, stabilit de mai mulţi ani în localitatea Moldoveneşti. Luni, 26 noiembrie acesta s-a prezentat la I.M.L.Cluj cu o rană minusculă – dar adâncă – la faţă, pentru care intenţionează să-şi scoată certificat medico-legal. 


Mărturiseşte că are teribil de mult de furcă, în sat, cu un recidivist, om trecut de 35 de ani, cu a cărei mamă a trăit peste un an de zile iar acesta, în compensaţie, a dorit să-i ia „cu japca” fiica ce tocmai divorţase, relatează Gazeta de Cluj. Iar pentru că s-a opus acestui lucru – asta înainte ca bărbatul să intre în puşcărie, pentru jaful unei bătrâne – la patru luni de la eliberare individul şi-a amintit de el şi l-a distrus, dintr-un pumn, în barul din sat!

Spune că sâmbăta trecută, seara, pe la şase şi jumătate a ieşit în barul din sat să bea o bere, dar după ce-a cumpărat-o a ieşit pe tereasă cu ea în mână ca să discute cu un sătean cu care avea o problemă de rezolvat.

„Dar cum mergeam eu spre omul acela, m-am trezit că apare Stelică, din spate, şi mă plezenşte. Ştiind ce-i poate capul, am luat-o la fugă, însă el m-a prins repede şi a dat să mă lovească din nou. Atunci m-am ferit, iar el a căzut peste mine şi s-a julit puţin la nas. Apoi a intervenit un prieten de-al meu şi l-a luat de pe mine – şi aşa am scăpat! Iar doamna de la bar se afla şi ea în spatele meu, a văzut totul şi mi-a spus că poate veni oricând ca martor – la poliţie sau la Tribunal, oriunde – să povestească tot ce s-a întâmplat acolo, fiindcă e şi ea foarte indignată de evenimentul care s-a petrecut”, adaugă victima.

Punctul de vedere al I.P.J.Cluj

“La Poliția municipiului Turda a fost depusă o plângere penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Se vor efectua cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs agresiunea și pentru luarea măsurilor legale”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Pompaş, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate