fbpx

Icon Scrie un comentariu

drum Calarasi

Pe rețelele de socializare au apărut adevărate dispute privind drumul de legătură dintre Câmpia Turzii și Călărași, cei care-l tranzitează au ajuns la limita răbdării și dau vina pe administrația locală pentru starea acestuia.

 

Cu toate acestea mulți nu cunosc faptul că drumul respectiv este cuprins într-un program de reabilitare pe PNDL 2, au apărut 4 ofertanți, dar s-a prelungit perioada de depunere a clarificărilor, cu alte cuvinte hățișurile birocratice pun obstacole în realizarea obiectivului, cel puțin până în primăvara anului viitor.

Anul acesta drumul a fost reprofilat și pietruit, dar din cauza condițiilor meteo au apărut adevărate cratere în carosabil, un adevărat supliciu pentru șoferii care-l tranzitează.

„Recent, s-a semnat contractul de execuția a lucrărilor, pe Măsura 4.3 Modernizarea infrastructurii rutiere agricole, pe o distanță de 10 km. Proiectul de Modernizare străzi în localitatea Călărași, pe o distanță de 5,5 km. este la faza de finalizare a licitațiilor. Undeva în primăvara anului viitor vor debuta efectiv lucrările, tot atunci se speră și la asfaltarea drumului comunal 62 Călărași -Gară/ Câmpia Turzii pe o lungime de peste 5 km”, informează Mirela Vereș, primarul comunei Călărași.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator