fbpx

Icon 3 Comentarii

piscina copaceni

Persoanele care se vor încinge prea tare, de la iubirea de drapel, vor avea de acum ocazia să se răcorească în piscina amenajată de primarul comunei Săndulești, Călin Fărgaciu, la Copăceni! Investiția pare una la care e greu să-i găsești o utilitate, în condițiile în care vorbim de un părculeț, cu băncuțe, cu tricolorul pe stâlpii de iluminat, iar toate astea au în mijlocul spațiului respectiv o... piscină.

 

”Trec deunazi prin Copaceni si undeva in stanga scolii vad un parc plin de steaguri tricolore si de banci pentru odihna. Nu era nimeni in parc, oarecum firesc, este sfarsit de noiembrie si lumea sta adunata la gura sobei.

Nefireasca mi s-a parut insa piscina pe care primarul Fargaciu a implantat-o in mijlocul catargelor cu steaguri tricolore... Am incercat sa inteleg ideea, dar n-am ajuns la niciun rationament logic.

N-am reusit sa-mi inchipui cum ai putea sa te despui de haine pentru o baie relaxanta in minimalista piscina a satului, flancat de steagurile tricolore care te indeamna la sobrietate, avand la 20 de metri si un mic monument dedicat eroilor romani cazuti in razboaiele patriei...

N-am putut sa-mi inchipui nici cum ar fi sa saluti steagul tricolor din piscina, straduindu-te, jenat, sa-ti ascunzi goliciunea... M-am gandit instant la vechea vorba romaneasca: "arata ca nuca-n perete!". Inchei, rationand ca este final de noiembrie si ... in piscina nu ar trebui sa mai fie apa! Vine inghetul, domnule primar Fargaciu!”, a comentat Ciprian Rigman, fost consilier local la Turda.

Noua investiție ar putea să-i aducă o ”notorietate” nesperată primarului PSD din Săndulești, în condițiile în care televiziunile naționale sunt avide de acest gen de știri, în care piscina satului a fost îmbinată cu relaxarea și cu sentimentele de patriotism.

Totuși, dacă aveți vreo idee privind utilitatea piscinei, așteptăm să ne-o împărtășiți printr-un comentariu la finalul articolului. 😉

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adrian Adi · 18:05 27.11.2018
  apa clar nu are ce cauta in perioada asta in piscina, dar ganditi-va ca la vara au copilasii unde sa se ''balaceasca'' poate nu toti parintii isi permit sa ii duca la strand plus ca trebuie sa mearga si ei sau sa ii trimita cu persoane de incredere la strandurile din Turda fiindca sunt multi Rromi sa nu zic tigani necivilizati! Daca face ceva benefic si bun nu vad unde e problema, sa nu uitam, satul Copaceni este asfaltat in intregime, apa, canalizare in tot satul, deci chiar nu vad rostul denigrarii in halul asta a primarului!!!
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Trifan Daniel · 18:17 27.11.2018
   No, vere, ia un pic de atenție și puneți capul la treabă:
   - la vară copiii se vor bălăci într-o piscină în aer liber?! Serios?! Și unde se schimbă?! Mai degrabă se vor spăla unii mai tuciurii... dacă tot e gratis. La Turda nu merg, că-i pe bani...
   - tu compari chestia asta cu un ștrand?! În caz că nu știi, la ștrand se impun anumite reguli pentru protecție, vin contrale de la Direcția Sanitară... Eu abia aștept să-i vină controlul pe cap domnului primar, acest Dumnezo de nemaintâlnit pe fața pământului, ca să vedem dacă respectă normele de igienă... Să vezi atunci distracție!
   - nimeni n-a zis ceva de asfaltat, de apă sau canalizare, lucruri care chiar trebuie! Dar piscina asta... serios?! Mai gândește-te un pic...
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator