fbpx

Icon Scrie un comentariu

lucia suciu

Având în vedere articolul apărut în publicația dumneavoastră în data de 15 noiembrie 2018, sub titlul ”Valea lui Cati din Ceanu Mare racordată la apă”, care făcea referire inclusiv la alimentarea cu apă a localității Săliștea Veche, aparținând comunei Chinteni, prin prezentul drept la replică, vă comunicăm următoarele:

 

Din cuprinsul articolului mai sus menționat, rezultă că o instituție reprezentativă la nivelul județului Cluj, respectiv Consiliul Județean, nu informează corect cetățenii.

Alimentarea cu apă potabilă a localității Săliștea Veche, comuna Chinteni, județul Cluj, reprezintă un proiect care se realizează ca urmare a unui parteneriat între Comuna Chinteni și Compania de Apă Someș SA, companie care într-adevăr, aparține Consiliului Județean Cluj.

În cadrul acestui parteneriat, Compania de Apă Someș SA a elaborat proiectul tehnic aferent investiției și va executa lucrările, iar Comuna Chinteni a suportat contravaloarea avizelor necesare autorizării construcției și a materialelor de construcție.

Este un proiect demarat în urmă cu doi ani, care a presupus un efort susținut al ambelor părți implicate.

Valoarea totală a proiectului este de 1.724.037,85 lei (inclusiv TVA), iar pentru acoperirea costurilor care revin Comunei Chinteni am contractat un credit bancar.

Primar, Magdalena Lucia Suciu

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator