fbpx

Icon Scrie un comentariu

cartier copaceni

Primăria Comunei Săndulești anunță deschiderea sesiunii de înscrieri pentru concesionarea a 100 loturi cu suprafață de 1000 mp pentru edificarea de locuințe de tip familial.

 

Cererile se primesc în perioada 15 noiembrie 2018 – 15 mai 2019 la sediul Primăriei Săndulești, serviciul Urbanism, anunță oficialii primăriei.

Într-un interviu acordat TurdaNews la începutul acestui an, primarul din Săndulești, Călin Fărgaciu afirma că unitatea administrativ-teritorială pe care o conduce este în plină dezvoltare. Iată că anunțul privind atribuirea loturilor de locuințe la Copăceni vine să completeze afirmația.

Tot la Copăceni, spunea edilul, lipsește cu desăvârșire un teren de sport dar și un loc de recreere și de petrecere a timpului liber, în acest sens va fi construit un parc în centrul localității care va rivaliza cu cele de la oraș, urmând să fie dotat cu tot ceea ce este necesar pentru a implica în diverse activități comunitatea locală.

Fărgaciu a amintit și de deschiderea biroului de relații cu publicul din satul Copăceni.

În luna februarie a anului trecut, administrația locală a comunei Săndulești i-a scutit pe locuitorii satului Copăceni de deplasările până la centrul de comună, deschizând un birou de relații cu publicul și în localitatea învecinată.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator