fbpx

Icon Scrie un comentariu

sandulesti control

”Marea majoritate a cetățenilor comunei care au solicitat controale medicale gratuite nu s-au aflat ieri la Săndulești”, este anunțul trist al unei campanii care s-a desfășurat ieri în comuna de lângă Turda, cu privire la o campanie de testări gratuite pentru depistarea cancerului la sân.

 

”Ieri au avut loc controalele medicale gratuite la noi în comună.

Îmi pare rău că marea majoritate a cetățenilor comunei care au solicitat aceste controale nu s-au aflat ieri la Săndulesti. Nu s-a îndeplinit targetul de 100 de persoane. Eu personal împreună cu edilul comunei Calin Fargaciu și persoanele care au fost la control mulțumim d-nei Laura Ivancioiu și echipei de voluntari care au luat parte la această campanie de testări”, a scris Adriana Pătăcean pe Facebook.

Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer (FABC), în parteneriat cu Asociația Pacienților Cronici din România, organizează a V-a ediție a campaniei „Nu am făcut destul”, care are ca scop testarea gratuită pentru depistarea cancerului la sân în rândul femeilor din mediul rural.

Anul acesta, campania de testări gratuite se va desfășura în cinci județe din Ardeal, astfel că în lunile octombrie și noiembrie vor fi testate mai mult de 1000 de femei din Alba, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sibiu. 

Citește și:

Testări gratuite pentru depistarea cancerului de sân la Săndulești și Băișoara

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator