fbpx

Icon Scrie un comentariu

giurgiu interviu

Primarul comunei Luna, Aurel Giurgiu, a montat camere video pe toată raza comunei. În jur de 70 de camere video performante, de supraveghere, există în cele trei sate ale comunei: Luna, Luncani și Gligorești.

 

Primarul spune că un astfel de demers poate constitui un sprijin important în cazul producerii unor fapte antisociale, dar și atunci când sunt necesare informații din trafic, solicitate de organele abilitate.

”Sunt montate camere în toate cele trei sate. Supraveghem locurile publice, astfel încât să preîntâmpinăm eventualele fapte antisociale care s-ar putea produce, dar și pentru a identifica mai rapid făptașii, cu ajutorul acestor camere. Supraveghem să nu se facă distrugeri pe domeniul public, dar și să nu se arunce gunoialele în locuri neautorizate. De asemenea, fiind camere performante, care pot înregistra numărul de înmatriculare al autovehiculelor care tranzitează comuna, suntem solicitați și de către organele abilitate, pentru a le oferi informații în anumite cazuri, pentru că se poate monitoriza tot traficul care tranzitează comuna. Chiar recent a fost un caz de mașină furată din Cluj, iar Poliția ne-a contactat pentru a verifica dacă automobilul a tranzitat Luna. Și l-am găsit pe camere că a trecut prin Luna!”, a declarat primarul Aurel Giurgiu.

Toate informațiile video de pe raza comunei sunt centralizate la dispeceratul înființat în clădirea Căminului Cultural.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator