marian morar
m install
nello construct

Profesorii de la Școala Gimnazială ”Mihai Vodă” prezenți la Întâlnirea transnațională, Muğla , Turcia, septembrie 2018

zamblau eugen

La finalul lunii septembrie Școala Gimnazială „Mihai -Voda” din comuna Mihai-Viteazu, judetul Cluj a avut doi reprezentanți,  doamna director Arion Daniela Maria și doamna profesor  Suciu Mihaela – coordonator al proiectului Erasmus+ „Designing Bridges Among European Citizens Through STEAM”, aflat în desfășurare, la întâlnirea transnatională găzduită de Școala „Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” din Muğla, Turcia.

 

 Întâlnirea a reunit reprezentanții celor 5  școli partenere pentru a discuta atât despre activitățile desfășurate în prima jumatate a proiectului, dar și despre următoarea mobilitate, care va avea loc în Napoli, Italia, la finalul lunii noiembrie 2018 și la care vor participa 5 elevi și 3 dascăli ai școlii noastre.

Pe lângă orele de muncă încununate de succes, vizitele culturale ne-au reamintit de ospitalitatea prietenilor noștri din Turcia, de frumoasele lor obiceiuri, dansuri și, desigur, de gustul desăvârșit al preparatelor specifice zonei.

La întoarcere, doamnele profesoare au prezentat colegilor noile informații despre proiect, într-o diseminare din cadrul Consiliului Profesoral al școlii.

De asemenea s-au finalizat demersurile pentru selectarea elevilor care vor participa în mobilitatea de la Napoli, iar într-o ședință care a reunit elevii câștigători și părinții acestora li s-au prezentat activitățile în care vor fi implicați.  

 Cu gândul încă la prietenii din Muğla,  toți membrii echipei ne pregătim cu entuziasm pentru viitoarele întâlniri.

   

Coordonator prioiect,

Prof. Suciu Mihaela                       

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2