fbpx

Icon Scrie un comentariu

apă sate

În urmă cu trei luni, primăria Ceanu Mare elabora documentația privind autorizarea executării lucrarilor de construire a obiectivului: Alimentare cu apa în localitatea Valea lui Cati.

 

Deja au apărut doi ofertanți pentru executarea lucrării, astfel că în curând cele 46 de gospodării din Valea lui Cati vor fi racordate la rețeaua de apă potabilă.

Lucrarea se realizează pe bani de la bugetul local, aproximativ 5 miliarde de lei vechi, pe o distanță de 6 km, având ca termen de finalizare un an de zile.

După acest obiectiv urmează satul Bolduț, dar nu puteam să introducem acolo apa fără să facem pe Valea lui Cati această lucrare. Acolo este ceva mai mare, sunt 11 km. și aproximativ 250 de gospodării, acum ne ocupăm de documentație, studiu de fezabilitate etc.” declară pentru TurdaNews, primarul Liliana Moldovan.

În același context, în luna martie a acestui an, a avut loc recepția lucrării la Boian, astfel că după testele de rigoare, sătenii au în sfârșit apă potabilă, grație investiției făcute pe bani de la bugetul local.

Într-un interviu acordat publicației noastre, edilul din Ceanu Mare declara că Drumurile, apa și canalizarea, reabilitarea școlii din Boian, reabilitare teren sintetic, refacerea unui pod peste Valea Largă, afectat în anul 2016 de fenomene hidro-meteorologice, amenajarea punctelor de colectare selectivă a deșeurilor, reabilitare monumente istorice în satele Boian și Bolduț, sunt doar câteva din obiectivele prioritare.

Comuna Ceanu Mare este formată din satele: Ceanu Mare, Fânaţe, Iacobeni, Boianu, Bolduţ, Morţeşti, Valea Lată, Andici, Picui, Dosu Napului, Stârcu, Calman, Gherea, Ştrucut, Ciurgău, Valea lui Căti.

Foto/Arhivă

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator