fbpx

Icon Scrie un comentariu

bataie2

Un tânăr din Vâlcele, fost practicant de arte marţiale, s-a lăsat bătut de vecinul certăreţ decât să-şi facă singur dreptate!

 

Paul este un tânăr din Vâlcele, comuna Feleacu, fost practicant de arte marţiale, posesor al unui fizic atletic – însă om de o mare blândeţe, caracteristică persoanelor puternice.

Mărturiseşte, cu grai molcom, că duminică a fost victima bătăii unui vecin care intră mereu pe sens interzis în scuarul unde el locuieşte, punându-şi viaţa în pericol, dar şi  vieţile conducătorilor auto care tranzitează localitatea, în drum spre Turda Iar faptul că l-a mustrat în câteva rânduri l-a determinat pe vecin să-l lovească în urmă cu câteva zile cu o ţeavă, iar acum să-i ardă nişte picioare… Tânărul spune că putea să-l spulbere în bătaie, dar preferă să predea cazul oamenilor legii decât să-şi facă dreptate singur, relatează Gazeta de Cluj.

Face asta permanent, i-am atras atenţia să nu mai pună în pericol viaţa nimănui, dar rezultatul a fost că în urmă cu două săptămâni m-a lovit cu o ţeavă. L-am iertat, gândindu-mă că nu e bine să mă judec cu un consătean, dar ieri (duminică, 30 septembrie – n. n.) m-am trezit cu el în aceeaşi situaţie. Când am oprit în zona locuinţei mele el a intrat pe contrasens. Am văzut cum iese din maşină şi se-ndreaptă spre maşina mea, intenţionând să mă scoată din maşină. Am coborât crezând că vrea să-şi ceară scuze pentru purtarea lui de acum două săptămâni, dar m-a lovit cu piciorul – atât de tare încât acum abia mai umblu. Puteam să-l bat, vă daţi seama, ca fost sportiv de performanţă, dar am preferat să-l reclam la poliţie şi acum să-mi scot în sprijinul acuzei mele certificat medico-legal” mărturiseste victima.

În speţa de la Vâlcele, s-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Totodată, se fac cercetări în vederea clarificării tuturor aspectelor sesizate şi pentru tragerea la răspundere penală a autorului”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator