fbpx

Scrie un comentariu

adrian baiatul de la vaci 696x522

Adrian Mureşan e un tânăr longilin în vârstă de 25 de ani, cioban priceput, angajat la vacile unui proprietar din localitatea turdeană Pietroasa, comuna Moldoveneşti. 


Acesta, cu o grimasă de uriaşă suferinţă pe faţă şi cu mâna în ghips aşteaptă însoţit de patronul său, pe coridoarele I.M.L.Cluj, pentru a fi consultat de către legiştii clujeni. Mărturiseşte că a fost stâlcit în bătaie cu o bâtă de către „confratele” său de la o turmă de oi, care s-a gândit să se distreze asmuţind câinii asupra lui. A fost însă, salvat de câinii săi, care şi-au făcut cu brio „serviciul”, dar acest fapt a avut darul să-l înfurie peste măsură pe rival, care în compensație a înșfăcat o bâtă şi l-a distrus apoi cu ea pe băiat… relatează Gazeta de Cluj.


După ce-am scăpat din mâinile lui Todor l-am sunat pe patron, iar acesta a anunţat poliţia. Apoi m-a luat în maşină şi m-a transportat la Urgenţă, la Spitalul Minicipal Turda. Acolo, medicii mi-au făcut radiografie şi mi-au pus mâna în ghips. Acum am venit la Cluj, la I.M.L. să-mi scot certificat, ca să pot face plângere la poliţie împotriva lui” spune victima.

Legat de cazul din localitatea Pietroasa, comuna Moldoveneşti, până la această oră n-a fost depusă plângere penală, dar  ne aflăm încă în intervalul celor 90 de zile când victima poate depune plângere”, a declarat, pentru gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Sursă foto - Gazeta de Cluj

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator