fbpx
Scrie un comentariu

gunoi pubele

În urmă cu puțin timp primarul comunei Tritenii de Jos, Sașa Valer, ne-a contactat pentru a trage un semnal de alarmă privind modul defectuos în care se achită de atribuții Compania de Salubritate din Câmpia Turzii.

 

Edilul spune că deși s-au achitat datoriile către societate, aceasta a venit doar două zile să ridice gunoiul din comună, după care nu a mai apărut autospeciala de colectare a deșeurilor menajere.

Sașa Valer declară că a delegat o persoană din partea Primăriei care să supravegheze activitatea companiei de salubritate pe motiv că este „taxat” mai mult decât este cazul, plata se face la tonă, dar spune Sașa Valer, mașina intră deja plină în comună, aducând gunoiul din altă parte, dar deșeurile sunt imputate tot Primăriei Tritenii de Jos, nota de plată urmând să fie achitată de întreaga comunitate!

„Am convenit cu conducerea Companiei de Salubritate ca ridicarea deșeurilor de la Tritenii de Jos să se facă sub supravegherea reprezentanților Primăriei, deoarece am suspiciunea că se cântărește mai mare cantitate de deșeuri decât se ridică de pe raza comunei. Astfel, din informațiile pe care le am, se pare că reprezentanții companiei vin cu mașinile încărcate cu deșeuri de la Câmpia Turzii și ne facturează și nouă cantitatea din mașinile lor. După ce le-am cerut să supraveghem strict acest proces, ei au început să ridice gunoiul în mod deficitar.... L-am contactat pe domnul Câmpean dar nu îmi răspunde la telefon, este o bătaie de joc la adresa locuitorilor comunei Tritenii de Jos, nu se poate așa ceva! Sunt la mijloc jocuri politice, de ce nu se întâmplă la Câmpia Turzii așa ceva?” întreabă retoric edilul.

Sașa Valer pretinde că locuitorii comunei nu sunt corect informați, iar situația este „speculată” de adversarii săi politici.

Primarul mai informează că se ia în calcul și rezilierea contractului cu compania de salubritate și înființarea unei regii proprii care să se ocupe de colectarea deșeurilor din Tritenii de Jos.

Între timp așteptăm și un drept la replică al companiei de salubritate din Câmpia Turzii, o informare cu privire la situația creată la Tritenii de Jos.

Citește și: 

Probleme cu salubritatea menajeră la Viișoara! Gunoiul stă neridicat de două săptămâni și la Triteni!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator