fbpx

Scrie un comentariu

cl mv

Consiliul Local al comunei Mihai Viteazu se va întruni azi, de la ora 16.00, într-o ședință ordinară, cu următoarea ordine de zi:

 

1. Proiect de hotărâre privind desemnarea a trei consilieri locali care în anul școlar 2018-2019 să reprezinte Consiliul Local al comunei Mihai Viteazu în consiliul de administrație al Școlii Gimnaziale Mihai Vodă și un consilier local care să facă parte din Comisia de Evaluare și Asigurare a Calității din cadrul Școlii.

2. Proiect de hotărâre privind premierea elevului Petho Robert-Istvan, ca recompensă pentru munca și perseverența de care a dat dovadă, câștigând premii sau mențiuni la toate concursurile la care a participat.

3. Proiect de hotărâre privind premierea celor patru (4) sportive din cadrul clubului Rugby Club Arieșul, care au fost selecționate în Centrul Național Olimpic de Tineret.

4. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 30/26 aprilie 2018, cu documentele prevăzute la art. 4 și art. 14 din HG nr. 1470/2002, cu privire la sprijinul financiar alocat de la bugetul local pentru unitățile de cult.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 1 din HCL nr. 31/27 iunie 2017 cu privire la modificarea valorii de investiție a proiectului intitulat ”Reabilitarea căminului cultural din localitatea Cornești” din comuna Mihai Viteazu, jud. Cluj.

6. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului cu suma de 200.000 de lei - pentru repararea trotuarelor.

7. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local cu suma de 43.000 de le pentru acoperiș și reabilitare tribună și vestiare stadion din loc. Mihai Viteazu.

8. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului cu sume provenite din TVA copiilor cu CES.

9. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local cu sume din impozitul pe venit.

10. Întrebări, interpelări, propuneri ale consilierilor, probleme curente.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator