fbpx

Scrie un comentariu

triteni drum

La rectificarea bugetară, comuna Tritenii de Jos a primit peste 19 miliarde de lei vechi, o gură de oxygen în condițiile în care primăria a acumulat datorii, în plus, mai multe investiții stagnează din lipsă de fonduri.

 

Contactat de TurdaNews, primarul Sașa Valer a declarat că din această săptămână se va intra în normalitate și cu programul de colectare a deșeurilor, primăria acumulând datorii către Compania de Salubritate din Câmpia Turzii.

„Da, așa este avem datorii la ei dar vor fi achitate acum, noi am purtat discuții cu ei să se reducă tarifele sau să colecteze odată la două săptămâni, nu în fiecare săptămână, dar nu au vrut să audă de propunerea noastră...oricum situația se va clarifica” oferă asigurări edilul comunei.

Sașa Valer ne-a mai precizat că se vor accelera lucrările de definitivare a bazei sportive de la Tritenii de Jos, se va izola un bazin de apă potabilă la Pădureni care în prezent are fisuri, în privința infrastructurii cu bani de la bugetul local se va turna un covor asfaltic la Triteni Hotar, până la limita cu Viișoara.

Se ia în calcul ca zilele comunei să aibă loc undeva în luna octombrie, până acum administrația locală nu a dorit să avanseze un termen, din cauza absenței fondurilor necesare pentru o astfel de manifestare

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator