fbpx

Icon Scrie un comentariu

gunoi triteni

Un consilier local din Tritenii de Jos, Emil Rusu, acuză că problema crizei generate de neridicarea gunoaielor menajere i s-ar datora primarului Valer Sașa, care nu a plătit facturile către Compania de Salubritate Câmpia Turzii, iar această societate a încetat prestarea serviciilor.

 

”Suntem in a treia saptamana in care cetatenii si agentii economici din comuna Tritenii de jos si-au scos constiinciosi pubelele de gunoi menajer la porti si .... surpriza , masina de la salubritate nu mai apare , la fel de constiinciosi oamenii si-au bagat gunoaiele inapoi in curte. 

Intrebat in sedinta de consiliu de catre consilieri despre acesta situatie jenanta de-a dreptu, Viceprimarul (primarul a lipsit de la sedinta) a dat un raspuns foarte evaziv si anume ca ar fi vorba de o greva a angajatilor de la salubritate. 

Ei, noi am facut o interpelare companiei de Salubritate si Surprize, Surprize nu numai ca nu a fost vorba de nici o greva a angajatilor de la salubritate ci din contra compania de Salubritate a incetat furnizarea de servicii catre Primaria Tritenii de jos ca urmare a neplatii sumei de 130000 Ron adica 1,3 miliarde lei vechi. 

Cum se poate ca o comuna cu un buget “record” si cu surse de venit consistente de la agentii economici de pe raza comunei gen Wienerberger, si cu un grad incasare al taxelor si impozitelor de la populatie de peste 75% sa ajunga in acesta situatie jenanta???? E simplu dragii mei, este vorba de o prosta gestionare a resurselor financiare de catre ordonatorul de credite , adica de Primar a carui incompetenta dragi cetateni o resimtiti zilele astea calduroase de vara in mirosul pubelelor care colcaie pline de trei saptamani”, a spus consilierul PNL, Emil Rusu.

Citește și:

Probleme cu salubritatea menajeră la Viișoara! Gunoiul stă neridicat de două săptămâni și la Triteni!

Totuși, și alte localități din mediul rural se confruntă cu aceeași situație, cei de la Compania de Salubritate spunându-le că s-a defectat mașina.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator