fbpx

Scrie un comentariu

primarita cean

În luna martie a acestui an TurdaNews scria despre faptul că într-un sat din comuna Ceanu Mare s-a extins rețeaua de apă potabilă și anume, Boian.

 

Inițial lucrarea a început în 2013 dar fără autorizarea necesară, recent s-au făcut toate demersurile astfel ca obiectivul să poată fi recepționat.

Acum a venit și rândul satului Iacobeni să beneficieze de o rețea de apă potabilă, astfel că din luna septembrie cei peste 250 de locuitori ai zonei vor avea condiții civilizate de existență.

Primarul comunei Ceanu Mare, Liliana Moldovan, ne-a declarat că pe 23 august s-a făcut recepția lucrării, vineri va fi și o ședință extraordinară de consiliu în acest sens, proiectul s-a realizat pe PNDL și este în valoare de 1,6 milioane de lei.

Recent s-a mai câștigat un proiect ce vizează drumul DC66, aici s-au primit bani din fondul de rezervă al Guvernului, este vorba despre un drum inundabil în perioada ploioasă, cei 6 km. de carosabil urmând să fie refăcuți.

În ceea ce privește problema serviciului de salubritate și la Ceanu Mare se repetă aceeași situație ca la Viișoara și Triteni, sincope în colectarea deșeurilor menajere.

Am luat și noi legătura cu directorul Câmpeanu, ni se tot spune că mașina este defectă, ieri după-masă a apărut o mașină, a colectat de pe unde au avut chef deșeurile, acum nimic. Sunt niște prevederi contractuale ce trebuie respectate totuși, chiar dacă reziliem contractul nu se rezolvă nimic! Am făcut pentru a treia oară licitație pe salubritate și nu a venit nimeni!” explică Liliana Moldovan.

Citește și: 

Încă un sat din comuna Ceanu Mare va beneficia în curând de o nouă rețea de apă potabilă

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator