fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

1 Comentariu

gunoi pubele

Locuitorii comunelor Tritenii de Jos și Viișoara reclamă faptul că nu se mai ridică de ceva vreme gunoiul menajer, acesta începe să se descompună sub influența temperaturilor ridicate și creează un miros insuportabil.

 

La Viișoara gunoiul menajer era colectat de Compania de Salubritate din Câmpia Turzii în zilele de joi și vineri, acum a trecut și ziua de duminică și e tot pe străzi!

La Triteni e și mai rău, unii săteni reclamă faptul că nici de două săptămâni nu au mai văzut mașina companiei pe acolo.

Primarul Ioan Roman a încercat să contacteze firma responsabilă de situație, dar nu a primit u răspuns concret...„directorul e în concediu, iar mașina de salubritate e defectă”, cam astea sunt informațiile care au ajuns la urechile edilului viișorean, extrem de supărat că societate nu își respectă contractul.

Am încercat să aflu un răspuns de la firma responsabilă dar ori nu mi se răspunde la telefon, ori sunt pasat la secretară, aștept să vină directorul din concediu, nu se poate așa ceva! Trebuie să-și respecte contractul....că s-a defectat mașina, dar alta nu au? Când au venit la noi pentru majorarea de tarife le-am aprobat în Consiliul Local, trebuie să respecte acum și partea lor de înțelegere. Eu imi cer scuze de la viișoreni, nu mă las până nu rezolv această situație!” explică primarul Ioan Roman.

Roman mai spune că și la Urca au fost probleme cu stâlpii de telefonie ai Romtelecom care s-au rupt, nici acolo nu s-a intervenit decât după ce primarul a vorbit la Prefectura Cluj, care a rândul ei a făcut demersuri către societate.

TurdaNews solicită un punct de vedere al Companiei de Salubritate din Câmpia Turzii pentru a explica situația și disconfortul creat locuitorilor din cele două comune.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Gigi · 17:53 27.08.2018
    Intrebati edili cum stau cu platile catre respectiva companie, din cate se zvoneste, Primaria Triteni nu a platit nimic din luna martie, va rog sa verificati informatia!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate