fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

ceanumare sarbatoare

Astăzi locuitorii comunei Ceanu Mare au sărbătorit trei evenimente importante: Fii Satului sau Zilele Comunei, Centenarul și Ziua Imnului Național.

 

Manifestările au debutat încă de ieri cu un meci amical de fotbal, în această dimineață cenenii s-au adunat la Biserica Ortodoxă pentru a asista la Sfânta Liturghie, a urmat comemorarea eroilor comunei și un moment dedicat Centenarului Marii Uniri completat de un recital de cântece patriotice și mențiuni referitoare la Ziua Imnului Național.

Recitalul a fost susținut de solista Adriana Irimieș, care s-a afirmat de-a lungul timpului cu multe melodii dragi pe placul publicului, printre acestea ” Cântec Pentru Unire “, o melodie de suflet dedicată Centenarului Marii Uniri.

După-amiaza a debutat programul folcloric în curtea școlii gimnaziale susținut de artiști de excepție: Ansamblul Artistic Joc de Ceanu Mare cu participarea tuturor generațiilor de jucăuși, au evoluat rapsozii comunei Ceanu Mare: Balcău Traian, Morar Iacob, Rusu Ioana, Hădărean Leontina, Rus Aurelia, Leaș Teodorica.

Sărbătoarea a continuat cu un moment de joc și voie bună susținut de frații IOAN DORDOI și FELIX GĂLAN, urmat de un recital extraordinar ANGELA RUSU.

De menționat că la eveniment au fost prezenți peste 200 de invitați, printre aceștia și primarii comunelor din zonă, consilierul județean-Remus Lăpușan, inspectorul școlar general-Valentin Cuibus, directorul DSV-Ioan Oleleu, președintele organizației de femei a PSD Cluj-Laura Pop Chiorean, preoți, localnici.

Primarul Liliana Moldovan a susținut un scurt discurs dedicat importanței Centenarului Marii Uniri, dar și proiectelor de dezvoltare pe care le are în derulare administrația pe care o conduce, la rândul lor, primarii invitați dar și consilierii județeni au oferit asigurări privind sprijinul pe care-l vor acorda în vederea dezvoltării comunei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate