fbpx

Scrie un comentariu

zeng interviu

La finele acestei luni ar fi trebuit să aibă loc Zilele Comunei Mihai Viteazu, dar din cauza unor probleme organizatorice aceste se vor desfășura abia în luna octombrie, odată cu Ziua Cepei.

 

Primarul Ioan Zeng a declarat pentru TurdaNews că s-au purtat discuții cu firma organizatoare dar nu s-a ajuns la un acord.

Tot în această perioadă în comună se desfășoară lucrări de canalizare, este în plină edificare căminul cultural de la Cornești și s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare pe o distanță de 8 km. în satul Mihai Viteazu.

În ceea ce privește stadiul edificării noul sediu al primăriei, evoluția lucrărilor înregistrează un progres fizic de 60-70%, o oarecare întârziere spune Zeng, obiectivul trebuia definitivat în luna septembrie a acestui an, dar va fi gata abia prin noiembrie.

Capela de la Cornești va fi dată în folosință la toamnă, pe fonduri guvernamentale se construiesc două poduri în zona Hășdate, unul în Cheile Turzii aproape de punctul Salvamont, celălalt la „vărsarea” în Arieș, banii provin din fondurile de urgență.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator