fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

drum Tureni

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare pe tronsonul Tureni – DN 1 (E60) al drumului județean DJ 103G, vizat fiind sectorul de drum în lungime de 2,107 kilometri situat între pozițiile kilometrice 41+287 și 39+180.

 

După ce, în prealabil, au fost executate o serie de lucrări pregătitoare constând în plombări cu beton asfaltic, înlăturarea denivelărilor, refacerea dalelor de beton, burdușiri și repararea trotuarelor cu asfalt turnat, lucrările au fost finalizate prin așternerea de covor asfaltic. Pentru completa finalizare a lucrărilor pe acest segment de drum județean urmează a mai fi executate completări ale acostamentelor precum și desfundarea și curățarea șanțurilor și a rigolelor.

Reamintim în acest context faptul că, în ultimele săptămâni, pe drumul județean DJ 103G au demarat o serie de lucrări de asfaltare, mai exact pe sectoarele Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii, Tureni – DN 1 şi Ceanu Mic – Aiton, sectoare care însumează aproximativ 12,5 kilometri. Pe două dintre aceste sectoare, respectiv Tureni – DN 1 şi Ceanu Mic – Aiton, lucrările de asfaltare au fost finalizate, în timp ce pe sectorul de drum Mihai Viteazu – Cheia – Cheile Turzii lucrările de asfaltare sunt extrem de înaintate, urmând să fie finalizate în perioada imediat următoare.

 „Lucrările de asfaltare de pe DJ 103G sunt extrem de importante întrucât, prin cei 48,646 de kilometri, acest drum județean asigură o legătură alternativă între zona Turda – Mihai Viteazu și zona metropolitană – Cluj Napoca, precum și un acces rapid și sigur al locuitorilor din zonă la drumul național DN1 și la obiectivele turistice din zonă, dintre care cea mai reprezentativă este Rezervația Naturală Cheile Turzii.”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator