m install
petlinii
nello construct

Luna: Educație financiară pe înțelesul elevilor

zamblau eugen
floris

În ziua de 2 mai 2018, în cadrul proiectului „Să vorbim despre bani şi bănci”,reprezentanţi ai Băncii Naționale a României, Sucursala Regională Cluj, au susţinut o prezentare privind istoria leului şi istoria BNR, la Şcoala Gimnazială Luna din judeţul Cluj. 

 

Elevii au avut posibilitatea să asiste la proiecții video referitoare la activitatea, funcțiile și istoria băncii centrale, cât şi despre monedele și bancnotele aflate în circulație și elementele de siguranță ale acestora.

Această acțiune a dat posibilitatea elevilor să își însușească o serie de cunoștințe financiar-bancare de bază, fiind deosebit de apreciată de toți participanții.

Dat fiind rolul major al băncii centrale în economia românească şi obiectivele fundamentale pe care trebuie să le îndeplinească, considerăm importantă implicarea BNR în domeniul educaţiei economico-financiare şi susţinerea proiectelor, care au ca obiectiv informarea cu privire la rolul, atribuţiile şi funcţiile principale ale instituţiei, în special în rândul tinerilor. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: