fbpx
Icon Scrie un comentariu

Tasuleasa Triteni

Peste 23.000 de copii vor aduna PET-uri de Ziua Voluntarilor Mici care va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, în Bistrița-Năsăud, Cluj și Sălaj.

 

Evenimentul este organizat de Asociația Tășuleasa Social care a distribuit în aceste județe daruri din Camionul de Crăciun și i-a îndemnat pe cei care le-au primit să participe la o acțiune de voluntariat.

Sâmbătă, 14 aprilie, se va colecta plasticul adunat și va fi predat unui colector autorizat care să îl recicleze.

În zona noastră asociația bistrițeană va fi prezentă și la Tritenii de Jos într-o acțiune de amploare în cadrul căreia vor fi angrenate toate școlile de pe raza comunei.

Reamintim că la finele lunii martie, a debutat în comuna Tritenii de Jos o nouă campanie de împădurire cu sprijinul Asociației Tășuleasa Social.

Sute de voluntari din mai multe județe au răspuns apelului lansat de asociația bistrițeană, printre aceștia și Prefectul de Bistrița-Ovidiu Frenț, Principele Nicolae și Tibi Ușeriu, cel care a câștigat recent ultramaratonul 6633 Arctic Ultra.

Cei peste 20.000 de puieți de copaci au fost plantați pe o suprafață de 5 hectare de teren în zona stadionului de la Tritenii de Sus.

Citește și: 

20.000 de puieți de copaci plantați la Tritenii de Jos! Printre voluntarii campaniei: Tibi Ușeriu și Principele Nicolae! (VIDEO/FOTO)

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator