fbpx
Icon Scrie un comentariu

Sasa Principe

În această dimineață a debutat în comuna Tritenii de Jos o nouă campanie de împădurire cu sprijinul Asociației Tășuleasa Social.

 

Sute de voluntari din mai multe județe au răspuns apelului lansat de asociația bistrițeană, printre aceștia și Prefectul de Bistrița-Ovidiu Frenț, Principele Nicolae și Tibi Ușeriu, cel care a câștigat recent ultramaratonul 6633 Arctic Ultra.

Cei peste 20.000 de puieți de copaci au fost plantați pe o suprafață de 5 hectare de teren în zona stadionului de la Tritenii de Sus.

În luna octombrie a anului trecut comuna Tritenii de Jos a beneficiat de cea mai mare campanie de împădurire de până acum, grație Asociației Tășuleasa Social și sponsorizărilor primite de la Banca Transilvania.

40.000 de puieți de copaci au fost plantați pe o suprafață de 10 hectare, cu sprijinul a sute de voluntari veniți din toate colțurile țării.

Primarul comunei, Sașa Valer ne-a declarat că în luna aprilie, tot această organizație va demara pe data de 14 în școlile din comună o campanie de colectare de PET-uri.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator