m install
petlinii
nello construct

Primarul Sașa Valer – primar de cinci stele!

floris

În aceste zile are loc la București cea de-a XXI a sesiune cu caracter jubiliar a Adunării generale a Asociației Comunelor din România

 

Concret, în perioada 18 – 21 februarie 2018 se va desfășura la București, Hotel Rin Grand, cea de-a XXI-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociației Comunelor din România (A.Co.R.). Evenimentul va avea un caracter aniversar, celebrând 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Lucrările celei de-a XXI-a sesiuni ordinare, a Adunării generale au loc sub Auspiciile Familiei Regale a României.

Mai mulți primari de commune din zona noastră participă la eveniment, o parte dintre ei sunt nominalizați pentru conferirea titlului, plachetei și diplomei de excelență „PRIMAR DE 5 STELE”, care se acordă primarilor comunelor din România, ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de cinci ori în această funcție.

Printre aceștia se află și primarul comunei Tritenii de Jos, Sașa Valer care se află la cel de-al cincilea mandat consecutiv de primar din partea PSD.

Printre prioritățile primarului Sașa Valer se numără asfaltarea drumurilor, extinderea rețelei de apă și canalizare, investiții în sănătate, școli, cămin cultural, iluminat public, realizarea unei grădinițe cu program prelungit.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: