Scrie un comentariu

Slujba de înmormânare a primăriței din Băișoara, Minodora Susana Luca, au avut loc azi, la domiciliul celei care în 2016 câștigase al 6-lea mandat de primar. Slujba a fost oficiată de IPS Andrei Andreicuț, alături de un sobor de 20 de preoți.

 

A fost condusă pe ultimul drum, spre Mănăstirea ”Sfântul Ilie Prooroc Tesviteanul” din Băișoara, unde a fost înmormântată alături de cel care i-a fost soț (profesorul Mircea Luca, decedat în aprilie 2015, de un cortegiu impresionant de oameni, rude, cunoștințe, oameni politici, primari din județ, colegi de partid sau oficiali ai diverselor instituții.

”Demnitate, onoare, iubire... sunt cele trei mari virtuți care i-au călăuzit viața primarului de la Baisoara, Minodora Susana LUCA.

Si-a dus boala cu demnitate și onoare, lucru pe care doar un om împăcat cu Dumnezeu și cu el însuși, îl poate face si n-a vrut sa fie compătimita, in nici un fel de nimeni și de nimic. A fost un om puternic si determinat sa lupte, cu îndârjire, pana la sfârșit și a iubit atât de mult Baisoara și baisorenii încât, propria sa viață a avut mai putina valoare decât proiectele pe care le-a implementat pentru comunitatea din Baisoara.

Ultimul proiect , în valoare de 2.886.702,00 lei , ”MODERNIZARE STRĂZI DE PĂMÂNT ÎN STAȚIUNEA MUNTELE BAISORII, COMUNA BAISOARA, JUDEȚUL CLUJ” a fost semnat în ultimele ei clipe de viață. Nu s-a gândit nici o clipă la ea sau la viața ei, ci numai la ceilalți și la binele lor. Pentru aceste fapte demne Dumnezeu a ales o zi sfanta, în care Raiul este deschis, s-o primească ca pe o mare doamnă!

Mulțumim, mulțumim, mulțumim și Dumnezeu să vă răsplătească străduinta si sacrificiul făcut pentru comunitatea din Baisoara! Odihna veșnică suflet bun și blând!”, este menționat pe pagina sa de Facebook.

Oamenii din comună au început deja să pună bazele primirii post-mortem a titlului de ”Cetățean de onoare” al comunei, acordat Minodorei Luca.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator