marian morar
m install
nello construct

Mirela Vereș: „Crăciunul şi Anul nou să vă găsească sănătoși la trup și suflet și bucuroși alături de familiile dumneavoastră şi de cei pe care îi îndrăgiţi!”

zamblau eugen

Urarea vine din partea proaspătului edil al comunei Călărași, investit în funcție luna trecută pe 27 noiembrie.

 

Intervievată de TurdaNews, primărița Mirela Vereș declară că pentru anul 2018 vor continua proiectele majore de investiții ale comunei Călărași, cu accent pe dezvoltarea infrastructurii rutiere și agricole, asfaltări, construcție capelă mortuară la Călărași Gară, amenajare teren de sport și spații de recreere.

„Vă doresc Sărbători Fericite, un An Nou binecuvântat, prosperitate şi însemnate realizări pe plan personal şi profesional!

În 2018 îmi doresc să reușim cu sprijinul lui Dumnezeu să continuăm  proiectele pe care le avem în derulare : Modernizarea infrastructurii rutiere agricole, asfaltarea DC 62 Călărași Gară – Câmpia-Turzii, construirea Capelei Mortuare în Călărași-Gară, amenajarea spațiilor publice de recreere (teren de sport) la Călărași-Gară și Bogata, precum și alte proiecte menite să asigure dezvoltarea zonei.

La mulţi ani!” cu respect, Mirela Vereș, primarul comunei Călărași.

Candidatul PNL, Mirela Vereș, a câștigat alegerile locale organizate pentru funcția vacantă de primar (în urma demisiei fostului primar Ioan Racolța), organizate în comuna Călărași, duminică, 5 noiembrie.

Mirela Adriana Vereș a primit 506 voturi din totalul de 993 de voturi valabil exprimate (50,95%). Candidata PNL a fost urmată de Voichița Costișor (PSD), care a obținut 432 de voturi (43,50%). La urne s-au prezentat 48,51% dintre cetățenii cu drept de vot, respectiv 993 din cei 2.048 de cetățeni cu drept de vot.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2