Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Primari ”săraci” și primari care-și ascund declarația de avere, în jurul Turzii!

kaufland 650x100 22.12

Primarul comunei Moldovenești, Ioan Mărginean (foto), nu și-a mai prezentat declarația de avere începând cu anul 2015, deși legea îl obligă să facă acest lucru! Nu se cunosc motivele pentru care a ascuns ceea ce trebuie să menționeze în acea declarație: terenurile deținute, casele/apartamentele deținute, autovehiculele deținute, conturile bancare, veniturile, bunurile vândute etc.

”Ioan Mărginean, primarul comunei Moldoveneşti nu şi-a mai făcut publică declaraţia din 2015, adică electoratul nu mai ştie cum a evoluat averea alesului local din 2014 până acum. Pe site-ul ANI nu apare deloc declaraţia sa de avere, doar pe site-ul Primăriei au fost postate până în anul 2015.”, menționează Gazeta de Cluj.

Publicația clujeană a făcut un top al primarilor săraci din județ, în Top 10 figurând și doi primari din zona Turzii.

Gabriel Alexandru Duma, primarul comunei Valea Ierii este şi el pe lista primarilor cu averi modeste. Astfel, acesta deţine o casă de locuit în localitate, cu suprafaţa de 100 mp şi două autoturisme – unul marca Opel şi unul marca Volkswagen. Nici salariul de primar nu este foarte mare, în comparaţie cu al colegilor din alte localităţi. Acesta a încasat pe parcursul unui an aproximativ 27.000 lei.”, menționează publicația citată, cu referire la primarul din Valea Ierii.

Un alt primar intrat în acest top este primarul din Ciurila.

Cristinel Teodor Popa, primarul comunei Ciurila are un teren arabil de 1.000 mp în Sălicea, moştenit şi curţi/grădini de 1.500 mp, moştenite. Potrivit declaraţiei de avere, el mai e proprietarul unei case în Sălicea, dobândită tot prin moştenire. Nu are autoturism, conturi bancare, active la societăţi comerciale, bijuterii şi nici credite la bănci. Singura sursă de venit este salariul de 34.200 lei/an de la Primăria Ciurila plus veniturile soţiei.”, se menționează în Gazeta de Cluj.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...