Scrie un comentariu

Candidatul PNL, Mirela Vereș, a câștigat alegerile locale organizate pentru funcția vacantă de primar (în urma demisiei fostului primar Ioan Racolța), organizate în comuna Călărași.

 

Mirela Adriana Vereș a primit 506 voturi din totalul de 993 de voturi valabil exprimate (50,95%). Candidata PNL a fost umată de Voichița Coștișor (PSD), care a obținut 432 de voturi (43,50%). La urne s-au prezentat 48,51% dintre cetățenii cu drept de vot, respectiv 993 din cei 2.048 de cetățeni cu drept de vot.

„Le mulțumesc colegilor din PNL Cluj, este victoria întregii echipe și mă bucur că am reușit această victorie la Călărași. Ideea este că lumea a început să se sature de minciunile PSD-ului, iar acest lucru s-a văzut la rezultatul de la urne și în discuțiile purtate cu cetățenii, în campania electorală, plus de-asta, încet dar sigur se vede supremația PNL-ului în zonă!”, a declarat Dorin Lojigan, președintele PNL Câmpia Turzii.

”PNL Cluj a câștigat astăzi alegerile pentru poziția de primar al comunei Călărași. O felicit sincer pe colega mea, Mirela Adriana Vereș, pentru această reușită și pentru toată munca și efortul depus în această campanie. Le mulțumesc tuturor cetățenilor pentru faptul că au participat la vot și au pus ștampila pe experiență, consecvență, bun simț și viziune și au respins minciuna și propaganda ieftină a PSD. Cetățenii din comuna Călărași au demonstrat astăzi că sunt oameni care știu ce este mai bine pentru viitorul comunei. Nu în ultimul rând, le mulțumesc foarte mult tuturor colegilor mei din PNL Cluj care s-au implicat în câștigarea acestei bătălii electorale. Am demonstrat încă o dată că suntem o echipă unită!”, a spus europarlamentarul Daniel Buda, președintele organizației județene a PNL.

”Sunt la al doilea mandat de consilier local din partea PNL și vreau să folosesc această experiență pentru a contribui la dezvoltarea comunei noastre alături de oamenii gospodari din jurul meu. Cunosc istoria acestei comune, bucuriile și nevoile oamenilor din Bogata, Călărași și Călărași-Gară pentru că aici trăiesc și pentru că aici am evoluat împreună.”, a spus noul primar din comuna Călărași, Mirela Vereș.

Mirela Adriana Vereş este cadru didactic pentru învăţământul primar, iar de 25 de ani este învăţătoare în comună. Are 47 de ani, este căsătorită şi are un copil. Este membru al PNL din anul 2009 şi se afla la al doilea mandat de consilier local în comuna Călăraşi.

Vezi un interviu cu noul primar al comunei, realizat înaintea campaniei electorale:

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Statistici T5