Live Video
 

La Tritenii de Jos se lucrează în ritm alert!

modulo 550

terran 650

În comuna Tritenii de Jos anul 2017 a început cu lucrări intense, de la trotuare pavate, la străzi asfaltate și lucrări de reabilitare a căminului cultural. primarul localității, Valer Sașa, spune că Tritenii de Jos va fi o comună europeană, în adevăratul înțeles al expresiei.

“2017 pentru comuna Triteni trebuie să însemne muncă, avem un proiect pe fonduri europene ce include reabilitarea căminului cultural, lucrări începute anul trecut, asfaltări (după terminarea introducerii canalizării, cu sprijinul CAA pe pasul II al proiectului european) și after school, proiect în valoare de 2,5 milioane euro.

Am început cu trotuarele pavate, cred că comuna Triteni merită să se ridice la un nivel de comună europeană”, a declarat Valer Sașa, primarul comunei Tritenii de Jos, citat de săptămânalul Ziarul 21.

Referitor la programul ”after school”, vizat de Primărie, primarul Valer Sașa spune că obiectivul este ajutorul acordat familiilor tinere, care decid să se stabilească în mediul rural și care beneficiază de sprijinul administrației locale în ceea ce privește educarea și îngrijirea copiilor.

„Programul after school va cuprinde 40-50 de copii, Primăriei revenindu-i sarcina de a asigura personalul.

Scopul nostru este restabilirea familiilor tinere la țară, pentru a-și putea organiza un cămin, iar programul vine în ajutorul lor, a celor care muncesc, iar imposibilitatea de a nu avea cu cine să-și lase copii este acum rezolvată”, a mai precizat edilul comunei, pentru sursa citată.

Foto: Ziarul 21.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...