fbpx

Icon 1 Comentariu

Retea Apa

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a semnat miercuri, 1 februarie 2017, autorizația de construire în vederea executării lucrărilor de alimentare cu apă potabilă în localitatea Sălicea, comuna Ciurila, județul Cluj.

Lucrările, în valoare totală de 3.173.447 lei, vor fi realizate de Compania de Apă Someș S.A, entitate al cărei acționar majoritar este Consiliul Județean Cluj, și constau în realizarea de aducțiuni din sistemul de alimentare cu apă Cluj-Napoca – Feleacu – Casele Micești, proiect aflat în curs de execuție.

În acest scop, pe traseul rețelei vor fi edificate un bazin de alimentare suprateran, o stație de pompare dotată cu un rezervor suplimentar de 100 de mc, cămine de vane, hidranți subterani, branșamente precum și alte echipamente și dotări corespunzătoare. Rețeaua de alimentare cu apă potabilă va avea o lungime de 17.600 metri și va traversa teritoriul a trei unități administrativ-teritoriale clujene, respectiv comunele Feleacu, Tureni și Ciurila.

„Mă bucur că am reușit să rezolvăm o problemă care era blocată de mai bine de doi ani și care îi afecta negativ pe toți locuitorii acestei localități limitrofe municipiului reședință de județ. În acest fel, într-o perioadă de timp pe care mi-o doresc a fi cât mai scurtă, vom oferi locuitorilor din Sălicea acces la o apă de calitate și la toate beneficiile pe care aceasta le va aduce”, a precizat președintele Consiliul Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Reamintim faptul că aceste lucrări sunt parte a unui program mult mai complex derulat de Compania de Apă Someș S.A. și care visează extinderea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare de pe teritoriul întregului județ, intenția fiind ca într-un interval de timp cât mai redus toate comunitățile locale să beneficieze de aceste servicii publice de strictă necesitate.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Daniela · 20:11 22.09.2019
    Azi, 22.09.2019, la 2 ani si jumatate de la acest articol, inca nu este apa potabila in Salicea.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator