fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Căminul cultural din comuna Tureni a găzduit marți după-masa un dublu eveniment:  sărbătoarea căsniciei pentru 5 cupluri din comună care au împlinit 50 de ani de vieţuire împreună şi oprirea în comună a lui Moş Crăciun care a oferit copiilor daruri.

Evenimentul a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local Tureni şi a prilejuit, pe lângă decernarea unei diplome, a 500 de lei fiecăruia dintre cele 5 cupluri sărbătorile, închinarea unui pahar cu şampanie şi câte un buchet de flori doamnelor, un bun prilej pentru un program artistic deosebit oferit celor peste 200 de persoane aflate în sală.

Activitatea a debutat cu cuvântul de salut al Primăriţei Tureniului, Dana Mănăilă, şi a urmat cu un recital de colinde româneşti şi străine interpretate la vioară de prietenul Tureniului, Johnatan Peil, venit din Nantes- Franţa,  recitaluri de colinde interpetate de Corul studenţilor de la teologia ortodoxă Cluj-Napoca, Fanfara Bisericii Pentricostale Filadelfia Turda, un grup de colindători ai bisericii maghiare din localitate şi tinerii din formaţia Izvoraşul Turenilor. De asemenea, un grup de elevi de la şcoala din Tureni, pregătiţi de regizoarea Ina Hudea de la Opera clujeană, au prezentat sceneta “Naşterea lui Isus”.   

Mirii de aur, cele 5 cupluri logevive s-au bucurat de frumosul program artistic oferit.  Elena şi Vasile Cheran, Măriuca şi Viorel Chiorean, Ana şi Ionel Coţa, Ileana şi Dezideriu Fogarasi şi Elisabeta şi Ioan Iozon  au împărtăşit cu cei prezenţi cele mai fericite momente din viaţă, au spus care au fost cele mai grele momente şi cum au reuşit să treacă împreună peste greutăţi. Ei au arătat că secretul căsniciei stă în dragoste, respect, comunicare, înţelegere, răbdare. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate