fbpx

Scrie un comentariu

Căminul cultural din comuna Tureni a găzduit marți după-masa un dublu eveniment:  sărbătoarea căsniciei pentru 5 cupluri din comună care au împlinit 50 de ani de vieţuire împreună şi oprirea în comună a lui Moş Crăciun care a oferit copiilor daruri.

Evenimentul a fost organizat de Primăria şi Consiliul Local Tureni şi a prilejuit, pe lângă decernarea unei diplome, a 500 de lei fiecăruia dintre cele 5 cupluri sărbătorile, închinarea unui pahar cu şampanie şi câte un buchet de flori doamnelor, un bun prilej pentru un program artistic deosebit oferit celor peste 200 de persoane aflate în sală.

Activitatea a debutat cu cuvântul de salut al Primăriţei Tureniului, Dana Mănăilă, şi a urmat cu un recital de colinde româneşti şi străine interpretate la vioară de prietenul Tureniului, Johnatan Peil, venit din Nantes- Franţa,  recitaluri de colinde interpetate de Corul studenţilor de la teologia ortodoxă Cluj-Napoca, Fanfara Bisericii Pentricostale Filadelfia Turda, un grup de colindători ai bisericii maghiare din localitate şi tinerii din formaţia Izvoraşul Turenilor. De asemenea, un grup de elevi de la şcoala din Tureni, pregătiţi de regizoarea Ina Hudea de la Opera clujeană, au prezentat sceneta “Naşterea lui Isus”.   

Mirii de aur, cele 5 cupluri logevive s-au bucurat de frumosul program artistic oferit.  Elena şi Vasile Cheran, Măriuca şi Viorel Chiorean, Ana şi Ionel Coţa, Ileana şi Dezideriu Fogarasi şi Elisabeta şi Ioan Iozon  au împărtăşit cu cei prezenţi cele mai fericite momente din viaţă, au spus care au fost cele mai grele momente şi cum au reuşit să treacă împreună peste greutăţi. Ei au arătat că secretul căsniciei stă în dragoste, respect, comunicare, înţelegere, răbdare. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator