fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

3ifkj5e07jg28zb2wczDupă Fiii Satului Luna, a venit rândul celor din Luncani să se bucure de o astfel de manifestare. Primarul Aurel Giurgiu le-a făcut o mare bucurie oamenilor oferindu-le o zi plină de evenimente. Duminică, oamenii din Luncani s-au strâns cu mic cu mare pentru a se bucura de ziua lor. Ziua Satului nu avea cum să fie ratată acum, mai ales după ce anul trecut a fost o adevărată reuşită.

 

Luncaniul şi-a omagiat mai întâi eroii. La monumentul eroilor s-a săvârşit un parastas în memoria lor şi s-au depus coroane de flori.

A început apoi spectacolul, cu o sumedenie de artişti îndrăgiţi: Adriana Hagău, Amalia Chiper, Dona Rogoz, Vasile Mureşan, mai multe ansambluri folclorice, Maria Dan Golban, Alexandru Pârgaru şi mai ales Ionuţ Fulea au urcat rând pe rând pe scena căminului cultural şi au încântat asistenţa. „Suntem datori în faţa acestor oameni. Trebuie să le oferim şi proiectele pe care le-am promis în campanie, dar şi astfel de momente de destindere”, ne-a declarat primarul Aurel Giurgiu.

Cei din Luncani au stat până târziu să vadă şi focurile de artificii pregătite de autorităţi, iar la final i-au cerut primarului să promită că la anul va fi şi mai bine.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator