fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:vq1dbb0kiZLWZM:http://lh3.ggpht.com/_bKk7GBrUXgU/RtvjTeZCpHI/AAAAAAAAAPk/IhUcgEEjBu8/IMG_0547.JPGDe câteva săptămâni în comuna Ceanu Mare parcă s-a instaurat doar buna înţelegere şi buna dispoziţie. A fost un moft al primarului să treacă prin fiecare sat şi să organizeze „Fiii Satului”, iar oamenii au apreciat efortul pe măsură. Comuna Ceanu Mare continuă să fie la fiecare sfârşit de săptămână în sărbătoare.

Primarul Virgil Păcurar se ţine de cuvânt şi organizează în fiecare sat serbări câmpeneşti care atrag fiii satului spre locurile natale. La Ceanu Mare era normal să se încheie turul comunei şi aşa s-a şi întâmplat. Aici este ridicat unul dintre puţinele monumente închinate victimelor comunismului. Ca atare s-a ţinut o slujbă de pomenire şi un parastas în memoria celor care s-au opus regimului comunist şi au plătit cu viaţa.

La manifestări a fost prezent şi viceprimarul Turzii, Mircea Irimie, cel care a adus mesajul de bine al turdenilor, dar şi o coroană de flori pentru eroii locului.

Spectacolele folclorice au încheiat ziua şi sătenii din Ceanu Mare deja aşteaptă 2009 pentru a sărbători din nou.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator