fbpx

Icon Scrie un comentariu

BaisoaraAdministraţia publică din comuna Băişoara are planuri mari pentru viitorul staţiunii. Primaria comunei Muntele Baisorii va depune săptămâna viitoare la Consiliul Judeţean Cluj, pentru aprobare, proiectul celei de-a doua pârtie de schi.

 

A doua pârtie ar descongestiona-o pe prima, pe care în prezent este o aglomeratie mare. Potrivit primăriţei din Băişoara, Minodora Luca, pârtia va avea o dificultate medie şi o lungime de 1.000 metri.

 

Staţiunea Băişoara este situată la aproximativ 50 km de Cluj Napoca, deţine o pârtie de schi,  iar vara există condiţii prielnice pentru vânat şi pescuit. Se pot practica diverse sporturi şi jocuri, mai ales cele montane, pentru practicarea cărora există în zonă vaste posibilităţi, în special pentru drumeţie, schi alpin, schi de tură, ciclism montan, parapantă. Sezonul de schi dureaza 4 luni pe an, din decembrie până în martie. Pârtia Băişoara are un grad mediu de dificultate, iar dotările va pot oferi o vacanţă la schi cu adevarat plăcută. Staţiunea este considerată ca fiind a doua zonă turistică din Europa bogată în ozon.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator