fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:kwNsFIeiskTL8M:http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/525/7731/2754584/1/04palarie-cv.jpg49 de locuitori din Gilău şi Petreştii de Jos şi-au manifestat până acum interesul pentru participarea la programul de educaţie în afaceri derulat de Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială.

Proiectul, ce se va desfăşura în comunele menţionate până în iulie 2009, cuprinde activităţi de instruire şi consultanţă individuală în realizarea de planuri de afaceri şi îşi propune educarea populatiei din mediul rural, în spiritul unui management eficient al resurselor financiare, cu accent pe dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale. Participanţii vor beneficia de 8 săptămâni de training şi 16 săptămâni de consultanţă individuală, iar cursurile se vor desfăşura din decembrie până în februarie 2009.

 

Localităţile selectate sunt zone în care a avut loc recent o infuzie semnificativă de capital – în special din exproprierile de pe traseul Autostrăzii Transilvania, dar şi ca urmare a creşterii numărului de persoane cu un loc de muncă stabil şi a migraţiei forţei de muncă în străinătate. Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială are ca misiune sprijinirea dezvoltării managerilor şi antreprenorilor, în beneficiul comunităţilor în care aceştia trăiesc şi îşi desfăşoară activitatea.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator