fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:vmy4ua0IqQwD0M:http://www.romair.ro/images_proiect/Satu%2520Mare-ISPAdeseuri.JPGVicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, a declarat că există câţiva consilieri din comuna Ploscoş care s-au opus proiectului centrului regional de deşeuri, pe motiv că dacă s-ar realiza această investiţie, preţurile terenurilor ar... scădea. Radu Bica spune că dacă nu se va obţine locaţia, atunci investiţia este blocată.

„Ne trebuie locaţia. Dacă nu avem locaţia pentru acest centru regional de deşeuri, nu se poate realiza Studiul de Fezabilitate. întreaga documentaţie trebuie finalizată cât mai repde ca să putem depune până în iunie proiectul pentru a obţine finanţare”, a declarat Bica pentru Ziua de Cluj.

Singura problemă este că aleşii din comuna Ploscoş, unde a fost aleasă locaţia, pe un teren de 30 de hectare, s-au opus realizării acestei investiţii. În această situaţie, Radu Bica spune că pentru a-i convinge, va organiza o deplasare în judeţul Neamţ, unde s-a realizat o astfel de investiţie, ca să-i convingă pe consilieri că proiectul nu are cum să ducă la scăderea preţului terenului, pentru că este vorba despre un proiect ecologic. Ba mai mult, această investiţie ar putea atrage şi alte investiţii, a mai spus Radu Bica.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator