marian morar
m install
nello construct

Rectificare pozitivă de buget la Mihai Viteazu

zamblau eugen

Consilierii din comuna Mihai Viteazu au aprobat o serie de modificări la bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul în curs. Este vorba de o rectificare pozitivă, de circa 600.000 de lei. Banii provin din mai multe surse şi au fost împărţiţi pe diverse categorii de cheltuieli.

 

În primul rând, consilierii au luat în discuţie repartizarea celor 100.000 de lei proveniţi din cota de 22% din impozitul pe venit. Banii au fost repartizaţi pentru sistemul de supraveghere video al Primăriei (5.500 lei), pentru împrejmuirea sălii de sport (45.000 lei), pentru diverse cheltuieli de întreţinere şi lucrări la şcoală (21.500 lei), ăntreţinerea gropii de gunoi (2.000 lei), sărbătorirea zilei de 1 Decembrie (3.000 lei), pentru susţinerea activităţii sportive (9.000 de lei pentru echipa de rugby şi 5.000 de lei pentru echipa de fotbal, plus 2.000 de lei pentru pachete de sărbători pentru sportivi), pentru festivitatea de inaugurare a sălii de sport (5.000 lei) şi pentru finalizarea lucrărilor la o locuinţă socială (1.000 lei).

O altă rectificare pozitivă de 90.000 lei, bani proveniţi din impozitul pe venit, a fost direcţionată spre extinderea reţelei de apă în comună.

Cei mai mulţi bani au provenit de la Guvern, prin HG 1155/2008, din sume defalcate din TVA, respectiv suma de350.000 lei. Banii au fost direcţâionaţi astfel: 150.000 pentru modernizarea trotuarelor şi 200.000 lei pentru proiectele şi studiile de fezabilitate necesare lucrărilor de canalizare din comună.

Alţi 60.000 de lei au provenit din fondul de rulment, fiind necesari pentru finalizarea unui proiect Phare CES.

 

Ce s-a mai discutat în Consiliul Local Mihai Viteazu?

Consilierii din Mihai Viteazu şi-au dat acordul pentru înfiinţarea societăţii Compania de Salubritate SA, care va deveni operator unic al Comunităţii Urbane Arieş şi au aprobat stema comunei, care va deveni stema oficială după aprobarea primită din partea Comisiei Naţionale de Heraldică. Stema urmează a fi folosită pe toate documentele oficiale.

Tot în şedinţa de săptămâna trecută, consilierii au propus operatorului tv cablu Radex Telecom să înfiinţeze un studio local de televiziune, care să transmită şedinţele Consiliului Local.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2