fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

viilacheia10 1024x1022

Niciodată nu e prea devreme pentru planuri de vacanță, iar platforma de turism Călător în Bascheți vine în ajutorul românilor în căutare de idei noi și locații de vis chiar la noi în țară.

"Este deja momentul în care am putea să ne gândim la vacanța de vară și să ne facem planuri. Noi vă recomandăm 10 locuri tare faine de la noi din România, unde ați putea petrece o vacanță în siguranță. Sunt pensiuni tare frumoase, departe de aglomerație, unde vă veți trage sufletul după această perioadă nebună", îndeamnă specialiștii în turism. 

Astfel, platforma a realizat un clasament al primelor 10 pensiuni din România, iar prima de pe listă se află chiar în județul Cluj, mai precis în satul Cheia, comuna Mihai Viteazu, la doar 7 km de Turda și se numește Viila Cheia.

"În inima Transilvaniei, într-o grădină imensă, deasupra Văii Arieșului, găsim un loc de poveste, nou-nouț. Este o pensiune exclusivistă, luxoasă, care te va uimi prin arhitectura simplă, prin amplasarea idilică, dar, mai ales, prin felul în care este decorată. Sunt cinci camere luminoase, amenajate cu mult bun gust, spațioase, toate cu terasă cu vedere spre grădină. Nu doar camerele vă vor uimi, ci și zona de lounge, unde puteți servi masa. Mâncarea este bio, făcută din produse locale, de sezon. Puteți închiria camere individual, nu neapărat toată pensiunea." descriu administratorii platformei.

vilac

vilacccc

vilache

Alte pensiune menționate:  CABANA KM 13 la Cazanele Dunării,  VATRA BOIEREASCĂ în Suceava, COB VILLAGE, căsuțe eco în Buzău, TAGOO în Vama Veche, VALEA VINULUI DOME  în Maramureș, TURQUOISE HOUSE la Colibița, AVENTUS HOTEL în Băile Felix, DOI CĂPITANI- Pensiune în Delta Dunării și  ALMA VIA GUESTHOUSE în Sibiu.

Vezi top-ul și mai multe poze/informații aici:

https://calatorinbascheti.ro/top-10-pensiuni-uimitoare-din-romania-mai-putin-stiute-unde-sa-ajungi-vara-aceasta/?fbclid=IwAR2zdNzFKFbj51HsAtPt_lgMpHKEdyk_-l0x9rzoTsSzic5h0vTDNSvCiIk

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Marcel · 22:14 24.04.2021
    Mai sunt pensiuni frumoase și ospitaliere pe aici. De exemplu, Poarta Apusenilor. Încercați!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate