fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

google

Începând de ieri, mașinile Google Street View au început cartarea în circa 100 de localități din România, pe străzi, autostrăzi și alte drumuri importante, mașinile Google Street View vor actualiza imaginile existente în prezent pe Google Maps.

Imaginile vor fi preluate la 360 de grade, în următoarele luni. Prin intermediul Street View, oamenii pot vizualiza imagini din multe locații ale lumii. Imaginile sunt folosite și în diverse aplicații ale Google, care permit direcționarea spre o anumită destinație.

La ultimele descinderi a mașinilor Gooogle Street View, prostituatele din zona Turzii au fost surprinse la ”produs”, în diverse locații.

prostituate

Citește și:

Prostituatele Turzii, surprinse la "produs" de mașina Google Street View!

Municipiile Turda și Câmpia Turzii au fost incluse pe hărţile Street View oferite de Google, începând cu anul 2013 (folosindu-se imagini captate în 2012), ceea ce înseamnă că o persoană poate face un tur virtual al oraşului, din orice colţ al lumii, chiar dacă nu a fost niciodată pe meleagurile noastre!

Până acum, s-au făcut 4-5 cartări de acest gen, în zona Turzii, iar pe baza imaginilor surprinse se pot face și comparații între anumite zone sau evoluția lor peste ani (dacă e cazul).

Mașinile Google Street View străbat periodic șoselele din România, pentru a asigura utilizatorilor aplicației gigantului american informații cât mai actuale despre străzi și împrejurimi.

La nivel mondial, mașinile Google Street View au surprins în multe zone prostituatele ”la produs”, atunci când au cartat diverse zone. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 22:11 27.03.2021
    Acum vor surprinde noroiul si șantierele neterminate. 
    Bine, ei vor vedea si "fetele" noi și cât de tare au îmbătrânit cele de data trecută. 
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate