fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

starmaps1

Într-un interviu pentru Ziarul Financiar, Leonardo Mărincean, unul dintre fondatorii StarMaps, prezintă povestea afacerii care a început în urmă cu un an. 

În Turda, într-un atelier de aproximativ 10 metri pătrați situat în casa unuia dintre dezvoltatori, se printează și se ambalează stele și constelații în poziții cheie pentru un cadou unic și sentimental. Leonardo Mărincean (25 de ani), Ovidiu Damian (23 de ani), Sergiu Tritean (19 ani) şi Horia Roman-Crişan (19 ani) sunt patru studenţi care își urmează visul de a fi antreprenori prin StarMaps. Pentru că se cunosc de mult timp și au experiență cu alte proiecte, cei 4 tineri au decis să încerce tot felul de idei, printre care se numeră și o carte pentru cupluri, cu întrebări de tip oracol.

„Suntem o echipă destul de variată, toţi stu­denţi în prezent, la Contabilitate, Infor­ma­ti­că Economică, Politehnică şi Strategii şi Politici de Marketing. Ne cunoaştem de mai mult timp, am lucrat împreună pe mai multe pro­iec­te, în special în ONG-uri, iar în decembrie 2019 ne-am întâlnit la o cafea şi am decis să des­chi­dem un SRL şi să testăm tot felul de idei trăz­nite, până găsim una care să aibă succes pe pia­ţă“, a povestit Leonardo Mărincean la emi­siunea online ZF Afaceri de la zero.

La mijlocul lunii ianuarie 2020, a luat naștere StarMaps, care folosește date publice și le transformă folosind un soft special într-o hartă a cerului pentru o dată specifică.

„Avem două colec­ţii, cu câte cinci designuri - cu fundal alb şi fun­dal întunecat. Cel mai ieftin tablou este aproximativ 60 de lei, iar cel mai scump este 220 de lei. Varietatea preţurilor este justificată de mări­me“, mai spune Leonardo Mărincean.

starmaps

Anul trecut, StarMaps a avut o cifră de afaceri de 5000 de euro și aproximativ 400 de comenzi, iar pentru acest an, cei 4 studenți țintesc spre 4000 de comenzi și un profit care să le propulseze celelalte proiecte. 

Urmăriți interviul complet aici și puteți să comandați de pe site-ul oficial produsele StarMaps.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate