m install
petlinii
nello construct

Pandemia FAKE NEWS: Vaccinul este INJECȚIA LETALĂ pentru ”scăderea populației”!

floris

Distribuirea de informații false s-a accentuat odată cu apropierea zilei în care începe vaccinarea anti-COVID. Teoriile conspirației sunt în floare, ideea fiind că vaccinul provoacă ”moarte sigură”, scopul fiind ”diminuarea populației”. Nu este de omis nici faptul că inclusiv actuali parlamentari (în spacial de la AUR) au lansat astfel de teorii fanteziste.

”VACCINUL conține Clorură de RADIU (element Radioactiv , instabil la temperatura camerei, de aceea trebuie Transportat de Armată (ei nu știu ce fac!!!) ” în containere la – (minus) 80°C !!! normal orice vaccin se păstrează între +2+4°C ! …

– Vaccinul anti COnopidă nu este vaccin!!!

numai cu numele!

este Radioactiv, și normal că este ,,modificator genetic al cromozomilor umani, producând”Boala de Iradiere”!!!! totul pt. GENOCID, scăderea nr. populației globale, același scop ca primul și al doilea Război Mondial, dar în loc de gloanțe se folosește ceva foarte… ieftin :”

”Injecția Letală” – gratuită din partea STATELOR!!”, este avertismentul lansat prin intermediul unei pagini de fake news/știri false (https://www.facebook.com/Daaa.ori.Baa).

Realitatea, însă, este cu totul alta și poate fi verificată foarte ușor prin intermediul siteului Agenției Europene pentru Medicamente, care a prezentat lista excipienților prezenți în vaccinul anti-COVID de la Pfizer.

Lista excipienților:

  • ((4-hidroxibutil)azanediil)bis(hexan-6,1-diil)bis(2-hexildecanoat) (ALC-0315) 2-[(polietilenglicol)-2000]-N,N-ditetradecilacetamidă (ALC-0159) 1,2-Distearoil-sn-glicero-3-fosfocolină (DSPC)
  • Colesterol
  • Clorură de potasiu Dihidrogenofosfat de potasiu Clorură de sodiu
  • Fosfat disodic dihidrat
  • Sucroză
  • Apă pentru preparate injectabile.
  • Substanța activă este ARN BNT162b2.

Toate datele despre vaccin pot fi consultate pe site-ul Agenției Europene pentru Medicamente http://www.ema.europa.eu.

Deuche Welle a atras atenția încă din luna august 2020 că în spațiul public au apărut numeroase informații false, al căror scop este destabilizarea societăților democratice din blocul economic european. În spatele acestor ”atacuri informaționale” s-ar afla Rusia.

Din nefericire, organele de cercetare penală nu au anunțat despre cazuri în care cercetează răspândirea de știri false, în perioada de pandemie, iar astfel de siteuri obscure sau pagini de Facebook neasumate (care răspândesc fake news) s-au înmulțit ca ciupercile după ploaie.

”Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.”, se menționează în Codul Penal, articolul 404. Însă, deși internetul abundă de informații false, care s-ar încadra în definiția anterioară, nu există date că ar fi început cercetări penale mai serioase în astfel de cazuri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: