fbpx

 
 
10 Comentarii

siena vuscan romanii au talent 1b

Siena Vușcan, micuța de doar 10 ani, este fiica turdencei Irina Sonia Vușcan, care este profesor universitar, la fel ca soțul ei Constantin Vușcan. Familia lor este stabilită de 5 ani în China, iar un cântec patriotic chinezesc i-a adus Golden Buzz-ul pentru micuța Siena Vușcan, care a impresionat juriul de la ”Românii au talent”.

”Părinții Sienei sunt din Cluj, dar locuiesc în Huangdao, China, de șase ani. Aceștia mărturisesc că vor să călătorească în mai multe țări, dar deocamdată stau în China pentru că Siena are o carieră muzicală acolo. Părinții sunt profesori universitari. Mama este profesoară de artă, tatăl - profesor de economie. Siena are o soră de șase ani și un frate de un an.

Siena s-a născut în Statele Unite. La vârsta de cinci ani, Siena a ajuns în China cu părinții. Într-un an și jumătate, a învățat limba chineză. Vorbește foarte bine și engleza, iar acasă, în familie, vorbește doar în limba română.”, precizează Știrile Pro TV.

Siena i-a uimit pe toți cu dezinvoltura sa, dar și cu talentul muzical excepțional pe care-l are. Butonul de Golden Buzz a fost apăsat de Andra, interpreta care este originară din Câmpia Turzii.

”De când a început să cânte, m-am gândit să apăs butonul”, a mărturisit Andra.

Când avea șapte ani, Siena și tatăl ei au fost chemați de producătorii unei emisiuni de talente să cânte amândoi. Ulterior, a fost invitată la o altă emisiune din Shanghai, pe o scenă mare, unde a uimit pe toată lumea cu o melodie în chineză. Atunci și-a dat seama că îi place să facă asta și a început să se pregătească. Cântă operă în limba chineză. Face lecții de canto de patru ori pe săptămână de un an. Merge la emisiuni în China și cântă, filmează și pentru reclame, joacă în seriale. Anul acesta a jucat în două filme artistice și un serial. Mama ei o încurajează tot timpul, repetă cu ea cântece și desenează amândouă.

Siena mai are o pasiune. Desenează de când se știe. Face expoziții la școală sau pentru prieteni. Face portrete și natură statică. Îi place să scrie și povești.

În viitor vrea să fie cântăreață de operă, pictoriță sau regizoare. Îi este dor de România, dar când este aici, i se face dor de China.

Iat-o pe Siena făcând furori la o emisiune de divertisment din China (cea din Shanghai):

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Eu · 21:53 06.04.2020
  Ce ati analizat voi comentatorilor? Actul artistic sau felul cum era îmbrăcată! Deci întrebarea mea către,, țațe,, este: sunteți cei de dinainte de 23 august sau cei de după? Sa îmi răspundă cei ce înțeleg întrebarea!
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Finantu Antoaneta · 13:51 07.04.2020
   Uniforma e in ton cu acel cantec patriotic. Foarte bine gandit.
   Problema e ca a mintit, ca nu face cursuri de muzica. Iar cand a cantat, a falsat. Asta e.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Eu · 21:55 06.04.2020
  Bravo părinților, bravo copilei și mult succes în continuare!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Rodica · 23:21 06.04.2020
  Și ce dacă mama ei era din Turda? Fetița nu a dovedit prin talentul ei că merită? De atâta suspiciune nu mai putem aprecia valoatea, în orice domeniu.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Dain zeno · 23:50 06.04.2020
  Extraordinar,cat talent a putut pune Dumnezeu în fetita aceasta de numai 10 ani, cu ce ușurință răspunde la întrebări ,bravo ei și bravo părinților care au cultivat acest talent

 • Acest comentariu este nepublicat.
  MosNae · 01:00 07.04.2020
  Românii sunt probabil cel mai inteligent popor din lume. Spun asta in cunoștința de cauza.
  Am condus colectivități multinaționale. Românii sunt deosebiti. O lucrare data unui roman este executată bine și este și adăugită. Dar exista un "dar", care nu e cadou, după cum pare, ci este ceva care strica tot ce a fost bine in munca lui, aceasta este carcoteala.
  Românii sunt cei mai complecși cârcotași împotriva românilor. Chiar daca ii place ceva, romanul până la urmă este împotriva mai ales daca acel ceva este făcut de un confrate de-al lui.
  Românii sunt dăruiți de Dumnezeu cu cea mai mănoasă țară și asta îl face pe român să nu se zbata prea mult pentru a dobândi pâinea cea de toate zilele și pentru asta românii sunt altfel decât popoarele care locuiesc in tari de piatră și trebuie să iasă pe mare in vreme rea ca sa pescuiască, să dobândească cu risc mâncarea familiei. Aceste popoare au fost nevoite să iasă în lume să se căpătuiască. La români nu a fost cazul. Poezia lui Goga "De ce m-ați dat de langa voi,/ De ce m-ați dat de-acasă" arata romanul în deplinătatea lui. La noi arunci o baniță de boabe pe pământ și te rogi la Dumnezeu să-l ploua. Vii și seceri și gata ai și vite, ai și mâncare și via e lângă casă, (așa era!) și are omul de toate.
  Are romanul inteligenta multa, mai multa decât nemții, dar asta îl face pe român mai superficial, "lasă, mă, că merge si-asa!" Merge a romanului până în satul vecin dus și întors, dar a neamțului face ocolul Pământului.
  Și peste toate astea carcoteala. Semnează romanul contractul de munca cu ochii închiși bucuros că a găsit de munca. Dar după aia nu ii mai place salariul și vrea să se mute la alta munca. Se muta acolo și iar nu-i place ceva.
  Daca are șef român la locul de munca, in loc să îl sprijine pe acesta, romanul e primul care îl sapa, nivel nu știe dece. Găsește el motive. In loc să negocieze la sânge contractul, iar după ce a bătut palma sa se apuce de munca, el începe cu carcoteala. Muncește bine, dar gura și săpătura nu mai contenesc.
  Fetita de la Romanii au talent a fost fenomenala! Ea a interpretat un cântec al armatei lui Mao din timpul războiului anti japonez și a purtat uniforma unui luptător comunist. Dar romanul este cârcotaș, pe el nu îl interesează fondul, nici istoria, el se da anticomunist deși nu știe ce e aia. Face parte din istoria lumii, fetița a învățat în scoala din Republica Populara Chineză și acolo copiii învață aceste cântece patriotice cu care chinezii mergeau la moarte pentru idealurile lor, că doar nu erau sa cante "Trăiască Regele". Rușii au fost bolșevici duri dar monumentele țarilor nu le-au atins. La noi mai catolici decât Papa au distrus toate monumentele regilor, ba chiar și ale ostașilor eroi. Daca mergeți în China o sa constatat o stima a chinezilor pentru români și Romania.
  Am întrebat un diplomat chinez de ce simpatizeaza pe romani și iată răspunsul:
  " Prima mea bicicleta era din Romania, primul frigider in casa era din Romania, primul televizor al familiei era din Romania, prima mașină Dacia a familiei mele era din Romania, primul tren cu care am călătorit în viața mea era din Romania, când eram student in Romania prima mea motocicleta a fost "Mobra" făcută la Brașov, când m-am insurat in China primul meu aragaz era din Romania. Sa mai continui? Am fost ing agronom și mașinile agricole de la ferma de stat erau din Romania". A zâmbit și l-am înțeles. Când eram în tinerețe am văzut portul Constanța înțesat cu mărfuri românești care plecau pe vapoare in cele patru zări. Tinerii de azi nu pot înțelege ce a fost, ce avânt economic a cunoscut Romania in anii aceia deosebiți când toată țara era un mare șantier iar campurile erau o adevărată gradina uriașă. Nu îndrăznea nimeni sa fure nici o așchie de lemn din pădure. Exportăm hârtie de ziar și mobilier românesc renumit in lume de la Lisabona la Vladivostok și Shanghai. Zece vapoare românești cărau continu mobila românească înspre porturile americane Tampa, Lame Charles, Beaumont și Houston. România era locul șapte in economia Europeană. Acuma, locul 27.


  • Acest comentariu este nepublicat.
   virgil · 18:29 18.04.2020
   Din pacate asa este... nu mai este nimeni care sa readuca Romania acolo unde i-a fost locul... suntem condusi de straini care ne trateaza ca pe o colonie... acesta este neo-colonialismul pe care-l incrimina Ceausescu... acum daca nu l-am crezut atunci il vedem acum...
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Bai Jimei · 04:31 07.04.2020
   Pathetic
 • Acest comentariu este nepublicat.
  HHH · 10:24 07.04.2020
  DA
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate