fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

operatie ochi

Clinica Opticline a pus pe pagina lor de Facebook înregistrarea integrală a modului cum decurge o operație la ochi, pentru un implant de cristalin. Operația nu durează decât 4 minute și 25 de secunde!

”Pacienta suferea de hipermetropie (dioptrii cu plus), cu cilindru, caz în care este recomandată operația cu implant de cristalin în locul celei laser, pentru a elimina riscul ca aceasta să recidiveze. Același tip de operație se realizează și în cazul cataractei. Cristalinul trifocal toric de la Zeiss oferă posibilitatea eliminării complete a dioptriilor și oferă independență deplină față de ochelari. 

Intervenția a decurs impecabil, pacienta vede perfect, aceasta fiind operația la cel de-al doilea ochi.

După cum puteți vedea, operația NU doare, se realizează sub anestezie locală cu picături, nu necesită spitalizare, pacientul poate pleca imediat acasă, și durează foarte puțin - mai exact, 4 minute și 25 sec, de la începerea operației propriu-zise și până la final.
Aparatul cu care se realizează această operație în clinicile OpticLine - Dr Holhoș Teodor este tot marca Zeiss – Lumera 700, ultima generație de microscoape de la Zeiss și cel mai performant în prezent.

Atunci când vine vorba de excelență în oftalmologie, calitatea Zeiss ne-a convins încă de la deschiderea primei clinici, și alegem întotdeauna echipamente și materiale ultra-performante de la partenerii noștri. Operația prezentată este doar una dintre miile de acest gen pe care le realizăm anual în clinicile noastre din Alba Iulia, Turda și Mediaș, peste 20% dintre acestea fiind realizate cu cristaline multifocale.”, au explicat cei de la Opticline - Dr. Teodor Holohoș.

Vă așteptăm cu programări pentru consult la:

☎️Opticline Turda - 0755 057 533

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate