fbpx

 
 
Scrie un comentariu

brad donat ct

Familia Barb Sergiu și Cristina a donat un brad de 9 metri, care a fost amplasat în părculețul din fața magazinului Profi din localitate, pe strada 1 Decembrie 1918. 

„Din păcate constructorul ne-a spus că unul dintre brazi trebuie tăiat, era cel mai frumos brad de pe proprietatea noastră, am încercat să găsim soluții dar nu am găsit. Astfel ne-a venit ideea că dacă-l tăiem să-l donăm orașului. Am luat legătura cu domnul primar, prin Dănuț Tehei, care s-a arătat foarte deschis la ideea noastră și chiar s-a bucurat. Ne-a promis că-i v-a găsi o locație frumoasă și-l va împodobii așa cum se cuvine. Noi am vrut să facem acest gest pentru orașul în care ne-am născut, în care am trăit și pe care-l iubim”, a declarat Cristina Barb, pentru Ziarul 21.

Bradul, împodobit cu becuri în culorile drapelului național, ar putea constitui începutul unei tradiții pentru Câmpia Turzii, așa cum există în marile orașe, unde bradul de Crăciun este donat de câte o familie.

”Bradul ne-a fost donat de o familie tânără din Câmpia Turzii, gest pentru care vreau să le mulțumesc și pe această cale. Au venit la mine, și mi-au spus despre ideea lor. Am fost foarte bucuros să văd că tinerii își apreciază orașul, nu-l denigrează și vor să-i ofere ceva. 

Câmpia Turzii este un oraș în care oamenii sunt foarte atașați de valorile lor, un oraș iubit de oameni, un oraș deschis în care da, poate din acest an se va porni o tradiție în care an de an să avem un brad donat de cineva pentru acel parc.

Un gest frumos făcut de familia Barb, pentru care le mulțumim și noi, cetățenii Câmpiei Turzii”, a spus primarul Dorin Lojigan, citat de aceeași sursă.

Foto: Ziarul 21

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate