fbpx

 
 
Scrie un comentariu

mircea sin

TVR Cluj a realizat un reportaj complex despre turdeanul Mircea SIN cel care creează adevărate opere de artă din sticlă prelucrată manual.

Într-o perioadă in care e greu să iți găsești un loc de muncă in domeniul in care te-ai specializat , curajul de a fi pe cont popriu și inventivitatea iți pot aduce succes in afaceri. Este și cazul unui fost sticlar din Turda care și-a transformat o parte din locuință in atelier de creație, informează TVR Cluj.

„Din cauza problemelor de sanatate, dupa 25 de ani de munca la fosta fabrica Sticla Turda, fostul sticlar a fost nevoit sa-si gaseasca un alt drum in viata. Astfel, a decis sa puna pe picioare un mic atelier in care realizeaza adevatate opere de arta, iar in loc de aparatura de laborator, din mainile mesterului ies acum pahare haioase, figurine din sticla care sugereaza zodiacul, animale, flori sau orice alte obiecte personalizate. Materia prima o aduce direct din Germania, iar comenzile curg garla, mai ales ca mesterul si-a pus la punct si un site de prezentare” titrează și PRO TV.

Mai multe informații despre Mircea Sin pe site-ul: MirceaSin.com.  

Toate obiectele sunt lucrate manual, la flacără, la o temperatură de 1600 de grade Celsius, sunt confecționate doar la comandă, acestea fiind produse originale care sunt foarte apreciate la numeroasele târguri meşteşugăreşti şi festivaluri la care turdeanul participă.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate