m install
petlinii
nello construct

Bere artizanală produsă… într-un garaj din Câmpia Turzii!

floris

Adrian Oros realizează bere artizanală, în propriul garaj, de vreo doi ani. Totul a început din pasiune, dar și din pricepere! Restaurantul ”La Strada” din Câmpia Turzii îi promovează producția!

”Făcând parte din Asociația clujeană Vrajitorii din Orz, am început să fac bere într-un garaj. Ce ieșea împărțeam cu prietenii, iar dupa mai multe sarje am fost printre câștigătorii unui concurs organizat de o fabrica din Timisoara.
Acolo am facut prima bere care a iesit in publicul larg, iar raspunsul lumii m-a încurajat să încep să dezvolt brandul Blackout (dupa albumul vechi de la Scorpions, pe care-l ascultam prin liceu).

Prin brandul Blackout vreau să prezint lumii alternativa la berea produsă în masă, folosind ingrediente de cea mai bună calitate. Încă un aspect de punctat: berea e făcuta în loturi mici, ca sa fie mereu proaspată”, a declarat Adrian Oros pentru publicația Ziarul 21.

Berea artizanală Blackout este produsă folosindu-se ingredientele cele mai proaspete, nu se filtrează și nu se pasteurizează, termenul de valabilitate fiind între 4 și 24 de luni. Adrian Oros spune că face producție în șarje mici, de câteva sute de litri, menționând că ”are un gust mult mai bun, mai fructat sau floral, depinzand din nou, de stil și este mult mai hrănitoare și nutritivă”.

„Adi Oros face bere artizanală în garaj de aproape 2 ani. Prietenii l-au incurajat să facă și la scală mai mare, ca să ajungă la cât mai mulți oameni. Hai La Strada să guști prima bere artizanală făcuta de un om din orașul nostru, nascută din pasiune și din dorința pentru o alternativă la berea industrială” este mesajul celor de la restaurantul ”La Strada”, care-i promovează producția.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: