fbpx
Scrie un comentariu

cristina parv

Cristina Pârv s-a mutat din Brazilia, unde a locuit cu fostul ei soț, la Cluj-Napoca. Împreună cu ea sunt și cei doi copii, Patrick (10 ani) și Nicoll (14 ani). Ambii sunt sportivi, băiețelul fiind fotbalist, iar fata este voleibalistă.

 

Fosta voleibalistă Cristina Pârv, considerată de mulţi un fel de "Hagi al voleiului feminin românesc" s-a stabilit la Cluj, alături de cei doi copii, și a povestit într-o emsiune televizată ce a făcut-o să revină pe meleagurile natale dar și ce ar vrea să facă pentru voleiul românesc, menționează Monitorul de Cluj.

În 2012, ea a divorțat de legendarul jucător brazilian Gilberto Amauri de Godoy Filho ("Giba"). După separare, Cristina Pîrv a mai locuit 6 ani în Brazilia, dar s-a hotărât să revină în ţară.

"Am petrecut mulți ani afară. Am stat și în Argentina, si in Rusia, și în Franța, nu numai în Italia și Brazilia. Am văzut câteva țări și m-am simțit bine oriunde am stat. Acum sunt foarte bine aici la Cluj. Ne-am adaptat foarte bine și eu și copiii. Îmi era puțin teamă pentru ei, că nu se vor adapta, dar suntem toți bine. S-au integrat foarte bine și și-au făcut deja prieteni aici. Au început să facă și sport mai intens. Patrick (10 ani) practica fotbalul iar Nicoll (14 ani) este la volei. Ne simțim bine aici și mă bucur că suntem în România", a spus aceasta.

Ea și-a anunțat intenția de a se implica activ în voleiul românesc, în special din punct de vedere managerial, inclusiv prin crearea unei academii de volei.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator