fbpx

 
 
4 Comentarii

oras salina

Orașul Turda a fost inclus în rândul celor mai frumoase ”orașe mici” din România, un top realizat de siteul life.ro.

 

Siteul menționat a inclus în acest grup al celor mai frumoase orașe mici din România: Orșova, Sighișoara, Turda, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului. Fiecare cu frumusețile sau cu specificul lor.

Evident, în cazul Turzii, punctul principal de atracție este Salina Turda.

”Turda este un oraș cunoscut și apreciat mai ales datorită salinei care atrage o mulțime de turiști din întreaga țară. Aflat la 30 de km de Cluj, orașul Turda a devenit extrem de turistic în ultimii ani. Cei care își petrec vacanța la Turda merg la salină pentru beneficiile pe care aerul respirat acolo îl are asupra sănătății, dar se bucură și alte distracții. Pot face baie în bazinul cu apă sărată din complexul în care se afla și salina,  pot merge la spa, pot face o plimare cu barca pe lac sau se pot da într-o roată uriașă. Tot în salina există teren de minigolf, bowling, terenuri de sport, mese de tenis și un amfiteatru pentru copii.

Printre celelalte atracții din zona Turdei, mai amintim Băile Sărate, Castrul Roman, Muzeul de Istorie, Mormântul lui Mihai Viteazul, Cheile Turzii și Cheile Turenilor.”, menționează siteul citat.

Recent, administrația locală din Turda a realizat un clip de promovare pentru Turda și pentru zonele atractive din zona Turzii.

Citește și:

G-Square a prezentat ”versiunea lungă” a videoclipului de promovare a Turzii, în limba engleză! (vezi VIDEO spectaculos)

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  tibi · 09:37 03.03.2019
  frumoasa salina....dar drumul pana acolo e dezastru!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Romina · 00:53 04.03.2019
  Vă lăudați voi pe voi . Îi înconjurată de locuri frumoase dar orașul și drumurile, in România en general, se pot îmbunătății pentru ca turiștii să dorească sa se întoarcă sau să ne recomande la alții.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  taran · 06:08 06.03.2019
  Un reportaj platit la comanda cand realitatea e alta! Cine a scris reportajul ori e tembel ori e prost si a vazut otul din avion sau satelit! Inca un motiv sa intelegem ca propaganda comunista nu a murit, suntem ce mai frumos oras...cu drumuri pline gropi! Vai de (...) noastra turdeni saraci si prosti!
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Cristian Man · 12:40 06.03.2019
   Ura dvs viscerală este mai mult decât evidentă...
   Acest gen de informații sunt de ordin turistic și se bazează, în special, pe obiectivul turistic Salina Turda. Așa cum în Paris este prezentat Turnul Eiffel, nu coșurile de gunoi sau suburbiile (că să știți că și acolo sunt probleme!), așa și în cazul Turzii!
   Și ca să vă dau niște dureri de stomac și mai puternice, vă mai precizez că au apărut și alte articole:
   https://playtech.ro/stiri/cel-mai-spectaculos-oras-din-romania-7876

   Dar ce ziceți de faptul că Ghidul Michelin a inclus Salina Turda (implicit orașul, ca destinație), cu 2 stele din 2?! Alte dureri de stomac?! Alte grețuri și vărsături?!
   Lăsați ura viscerală care vă macină sufletul și organele interne și priviți și partea pozitivă a lucrurilor... Nu totul e negru! Nici măcar sufletul dvs, sunt convins!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate